Manisa'da Bugün

Doğru ve Zamanında Üretim Yönetimi İçin: SetXRM

TEKNOLOJİ

Küreselleşme, hitap ettiğiniz pazarın mevcut sınırlarıyla birlikte

Küreselleşme, hitap ettiğiniz pazarın mevcut sınırlarıyla birlikte, rekabet için sınırlarınızı da aynı oranda genişleterek, pek çok firmayla rekabet etmenizi gerektiren bir sonuç olarak ortaya çıkarıyor. Küresel rekabetin söz konusu olduğu günümüzde, rekabet gücünü arttıracak en önemli unsurun üretimde sağlanan verimlilik olduğu şüphe götürmüyor. Verimliliği arttırabilmek ise verimliliğin sağlıklı ve istikrarlı bir şekilde ölçülebilmesini sağlayarak gerçekleşiyor. Üretim bazlı firmaların, verimliliği arttırabilme ihtiyacından yola çıkarak, Argeset firması tarafından geliştirilen SetXRM üretim yönetimi modülü, sektördeki ihtiyacı karşılayan en donanımlı program olarak kullanıcılarının hizmetine sunuluyor.

Üretim Yönetimi İle Küresel Rekabette Bir Adım Önde Olun
Argeset firmasının 15 yıllık sektör tecrübesini yanına alarak geliştirdiği, üretim süreçlerinin belli bir düzen içerisinde ilerlemesine yardımcı olan SetXRM üzerinde geliştirilen CRM takip modülü, yeni neslin yazılım ihtiyaçlarını karşılayan ideal çözüm olmaya devam ediyor.
Üretim yönetimi modülü, sipariş, üretim ve sevk olmak üzere tüm aşamaları takip ederek, sorumlu kişiler ile kaynakların sürekli iletişim halinde olmalarına imkân tanıyor. Bu süreçlerin anlık veriler ile doğru ölçülerek takibinin yapılması olanağı sağlayan sistem, verimliliğin artışına yönelik katkı veriyor.
SetXRM üretim yönetimi (MRP II ); iş emirlerini, reçeteleri, operasyonları ve iş istasyonlarını tek bir noktadan yöneterek, planlarınızı optimize etmenize yardımcı oluyor. Çalışma kaynaklarının gerçek zamanlı takibi, planlardaki olası sapmaların yönetim tarafından izlenebilirliği, mamul takibi sayesinde verimliliği arttırarak maliyetleri düşürüyor. Stokların gerçek zamanlı takibi sayesinde doğru planlama yaparak, teslimat sapmalarının önüne geçen yazılım, müşteriye geri bildirimleri hızlı bir şekilde iletilmesini sağlayarak, müşteri memnuniyetini arttırıyor.
Başarılı Bir Üretim Yönetimi İle Verimliliğinizi En Üst Seviyeye Taşıyın

Sistem, yönetim ve üretim arasındaki kopukluğu gidererek, her aşamasının yönetim tarafından izlenebilmesine olanak sağlıyor. Sonsuz kapasite yaklaşımı ile çalışan modül sayesinde tüm iş istasyonlarının günlük, haftalık aylık kapasiteleri izlenebiliyor. Planlamaya ait talepler, taleplere ait iş istasyonları, reçete ve operasyonlar kontrol ediliyor. Bu sayede anında müdahale gerektiren aksaklıkların hızlı bir şekilde önüne geçiliyor. Kalite kontrol değerlerinin sisteme girilmesiyle beraber, üretim yönetimi başarılı bir şekilde gerçekleştirilerek, kurumun başarısının sürekliliği söz konusu oluyor. Ölçülebilen değerlerin takip edilmesiyle birlikte, süreçlerin iyileştirilmesine yönelik adımların atılması için fırsat yaratıyor.
Siz de ürün ve süreç kalitesinin iyileşmesinde öncülük eden üretim yönetimin kurumunuzda uygulayarak, başarılı bir planlamanın ve organizasyonun sonucunda rekabette herkesten bir adım önde olabilirsiniz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.