Manisa'da Bugün

Karadeniz Haberleri Platformu

TEKNOLOJİ

Karadeniz Bölgesi’nin bakış açısı farklı insanının en iyi yanınabileceği site, elbette o bölgenin insanının hazırladığı bir web sitesidir.

Karadeniz Bölgesi’nin bakış açısı farklı insanının en iyi yanınabileceği site, elbette o bölgenin insanının hazırladığı bir web sitesidir. Bir de bu site halkın kendi kaleminden çıkan makalelere de yer veri-yorsa, kesinlikle Karadenizli bir web sitesi içindesiniz demektir. Karadeniz’in Karadenizliler tarafından yorumunu en doğru şekilde yapan sitelerden birisi www.rihaber.com web sitesidir. Misafir Yazarlık Site açıldığında hemen görülebileceği gibi menü üzerinde yazarlar sekmesi bulunuyor. Bu sekme makale yazmak isteyen kişilerin, bağlantısının ve makalelerinin yayınlandığı site seçeneği. Menü seçeneği tıklandığında siz de göreceksiniz ki, ilk ziyarette, kayıt yapmanız istenecektir. Kaydın ardından, size gelen mesaj doğrultusunda işlemleriniz devam edecek ve sonunda siz de sitenin bir yazarı olacaksınız.
İstediğiniz her zaman makale gönderimi yapabileceğiniz web sitesi yöneticileri, gönderdiğiniz makaleleri inceleyecektir. Makaleniz, eğer gerekiyorsa, birkaç düzenlemeden sonra, aynı web sitesinde yazarlar başlığı altında yayınlanacaktır.
Sizler de Karadenizli iseniz ya da Karadeniz’i sevenlerdenseniz bu sitede makale yazıp, sesinizi herkesin duymasını sağlayabilirsiniz.
Spor
Karadenizli olup da spordan uzak olmak mümkün değildir. Capcanlı Karadeniz ruhu, kendini ancak spor ile ifade edebilir ki, karadeniz haberleri adresinden yayın yapan sitede, spor haberleri de her zaman geniş yer bulur. Hem sağlık için hem de çocukların, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak için spor konusuna son derece önem veren site yönetimi, ulusal spor başarılarını duyurmaktan her zaman mutluluk duyar.
Ama sadece zaferde değil yenilgilerde de takımlarımızın arkasında olmayı bilirler. Sonuç olarak sporda önemli olan sadece sonuç değildir. Azim, çalışkanlık, takım ruhu, mücadeleyi bırakmamak, nezaket, centilmentik.... Bunların hepsi bir sporcuda aranan özelliklerdir. Sporcu ve takımı bu özellikleri gösteriyorsa, sporun ruhuna uygun davranıyor demektir ve mutlaka takdir edilmelidir.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.