Manisa'da Bugün

Online Metin2 Pvp Serverler Arayanlar İçin – Metin2-pvpserverler.org

TEKNOLOJİ

ALgosMt2 yönetiminin tamamen profesyonel yöneticilerden oluştuğu ifade edilmektedir.

ALgosMt2 yönetiminin tamamen profesyonel yöneticilerden oluştuğu ifade edilmektedir. Oyun içerisinde ki veya oyun dışarısında ki herhangi bir soruna yönetim ekibi tarafından oluşturulan müdahale ekibi anında gerekli reaksiyonu göstermektedir. Metin2 Pvp Serverler arasında en adaletli sunucu olmaya özen gösteren yönetim ekibi bu anlamda özel bir çaba sergilemektedir. Keyif bir oyun deneyimi yaşatabilmek adına 4 CH aktif durumdadır. CH’lerin tamamı sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir.
Karakterler, Metin2 Pvp
deneyimine 70 Level olarak başlamaktadır. Başlangıç esnasında başlangıç itemleri ve bir miktar potun yanı sıra 1.5 Milyon Yang’da verilmektedir. 70 Level olarak başladığını belirttiğimiz sunucu 35 Level sürerek 105 Level de son bulmaktadır. Arttırılan drop oranları arasında Tüm imparatorluklar için %750 eşya düşme oranı, Tüm İmparatorluklar için %750 Yang düşme oranı ve Tüm imparatorluklar için %750 tecrübe kazanımı oranı bulunmaktadır. Sunucunun, WS odaklı olarak gelişim gösterdiği görülmektedir.
WS Pvp Serverler
mantığına uygun yeniliklerin geliştirildiği sunucuda ticaret faaliyetleri yüksek miktarlar ve sayılar üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Gerekli bütün arttırımlar sağlanmıştır. WS’nin özel bir yer edindiği sunucuda pek çok görsel iyileştirme yapılmış olup WS deneyimi daha zevkli ve modern bir hala kavuşturulmuştur.www.metin2-pvpserverler.org adresinde detaylı bilgilendirme yapılmaktadır. Sunucu hakkında merak edilen öğrenilmek istenen bütün bilgilerin yanı sıra pek çok yararlı link ve makale de sitede mevcuttur.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.