Manisa'da Bugün

Solidcam ve Solidworks ile Bütünleşik Çalışma Deneyimi

TEKNOLOJİ

Modelleme ve uygulama alanındaki yazılımsal yönden devrim niteliğinde yenilikler kazandırarak, takım yollarının temel ara yüz üzerinde ve CAD modeline entegre biçimde yaratabilmektedir.

Modelleme ve uygulama alanındaki yazılımsal yönden devrim niteliğinde yenilikler kazandırarak, takım yollarının temel ara yüz üzerinde ve CAD modeline entegre biçimde yaratabilmektedir. Solidcam hem daha basit kullanım yapısı hem de hesaplama kabiliyeti ve fonksiyonelliği açısından son derece önemli avantajlar sağlıyor. Özellikle de 2.5 eksenden 5 eksene kadar uzanabilen her türlü frezeleme ve tornalama uygulamalarını basit ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilme imkanı sağlıyor. Geliştirilmiş yazılımsal özellikleri ile son derece hassas çalışmaları dahi daha pratik biçimde tamamlayabilmek mümkün oluyor.

Bu yazılımla birlikte İnspection Manager sayesinde teknik resmin balonlama ve rapor edilmesi aşamalarında tüm yeni düzenlemelerine pratik biçimde bağlantı kopmadan erişebilme imkanı sağlıyor. Kalite süreç iyileştirme tekniğine destek vermek amacı ile yazılım geliştirme açısından son derece yüksek uzmanlık potansiyeli taşır. Günümüz Türkiye’ sinin Havacılık, Uzay Sanayi, Savunma Sanayi, Medikal ve Otomotiv sektörlerine yönelik önemli başarıları ile etkin kullanım performansını somut biçimde kanıtlamış bir yazılım konumunda sektörel olarak yoğun kullanım potansiyeli bulunuyor. İlgili parça için gelen düzenleme durumlarının kolay biçimde gerçekleştirebilme kabiliyeti haricinde uzaktan erişim sağlanabiliyor. Aynı zamanda da ERP ve MRP farklı kurumsal sistem yapılarına da hızlıca entegrasyonlarının gerçekleştirilmesi mümkün oluyor.

Yazılım yapısal özellikleri ile Solidworks teknik resim ortamı içerisinde yer alan parçanın teknik resmini otomatik şekilde balonlama ve her bir ölçü denetim ihtiyaçlarıyla uyumlu analizlerini gerçekleştirebilmektedir. Aynı zamanda da söz konusu ölçüleri ve diğer her bir GD&T’ leri doğrulmakta ve parça ile ilgili olarak gerçekleştirilecek her bir mühendislik ve tasarım yenilemelerine uyumluluk göstermektedir. İlgili modele ve ölçüm denetim aşaması ihtiyaçlarını stabil ara yüzü üzerinde çözümleme kabiliyetine sahiptir. Tüm bu fonksiyonlarını tüm CMM cihazına uyumlu şekilde programlayabilmektedir. CMM uyumlu programlama yerine teknik resim üzerinden alınacak ölçüler çerçevesinde FAI ve muayene planlamalarını otomatik biçimde şekillendirebilmektedir. Parçanın değişime girmesiyle beraber teknik resim üzerinde yer alan balonlarda güncellemeler gerçekleştirilebilir ve bu uygulamaya bağlı olarak proje yolları otomatik şekilde güncellenebilmektedir. Bu durumda sektörel olarak üretim ve modelleme kabiliyetlerinin artmasına ve daha da hassas bir hale gelmesine yardımcı oluyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.