Manisa'da Bugün

Yeni Galaxy S10 Neredeyse Çerçevesiz Olabilir

TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy S10 prototipine ait olduğu iddia edilen yeni bir görüntü yayınladı!

İsabetli sızıntılarıyla tanınan Ice Universe bu sefer de Samsung Galaxy S10 prototipine ait olduğu iddia edilen yeni bir görüntü yayınladı. Eğer fotoğraf gerçekse yeni amiral gemisi Galaxy S10, yakında çıkacak olan Galaxy Note 9’un ardından çerçeveleri iyice daraltacak. Samsung müşteri hizmetleri ise konuya ilişkin henüz açıklama yapmadı.

İddialar Gerçek mi?

Aslına bakarsanız Samsung Galaxy S10’la ilgili söylentiler henüz Galaxy Note 9 dahi resmi olarak duyurulmadan önce çıkmaya başlamıştı. Bir süredir farklı kaynak ve web siteleri Galaxy S10 hakkında konuşurken, şimdi ise sızıntı fotoğraflar ilgi uyandırmayı başardı.

Bunda tahmin edeceğiniz gibi en büyük pay telefonun tasarımına ait. Yeni Galaxy S10’da neredeyse hiç çerçeve bulunmuyor ve yekpare cam kasa dikkat çekiyor. Ice Universe resmi Twitter hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşırken, akıllı telefonun neredeyse hiç çerçeveye sahip olmaması dikkat çekti ve Samsung hayranları da fotoğrafı hemen Galaxy S10’la bağdaştırdı.

Ayrıca telefonun ekran – kasa oranı da Oppo Find X’in sunduğu yüzde 93.8 orandan bile yüksek gözüküyor. Ek olarak kıvrımlı ekran ve Samsung telefonlarındaki Bixby tuşu da dikkat çekiyor.

Gerçekten Samsung Galaxy S10’a mı Ait?

Dediğimiz gibi telefonun detayları böyle olduğunu gösteriyor ve Samsung hayranları da oldukça emin. Fakat şimdilik resmi bir doğrulama gelmiş değil. Aynı zamanda çeşitli kaynaklar bu fotoğrafın Galaxy S10’a ait olmadığını da iddia ediyor.

Örneğin saygın bir Android web sitesi olan Android Authority henüz Galaxy S10 sızıntısı gerçekleşmesi için çok erken olduğunu belirtti. Bir başka site ve hatta sızıntılarıyla tanınan OnLeaks ise Ice Universe’ın paylaştığı fotoğrafın gerçek olmadığını ifade etti.

Bakalım yakın zamanda Samsung’dan bir açıklama gelecek mi?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.