Manisa'da Bugün

23 NİSAN COSKUSU GECE DE DEVAM ETTİ

YAŞAM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Cumhuriyet Meydanı’nda bir konser düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Cumhuriyet Meydanı’nda bir konser düzenledi. Mesir Komitesi Üyesi Nursel Ustamehmetoğlu’nun da katıldığı konserde, çocuk korosu seslendirdiği şarkılarla, bayram coşkusunu Manisalı vatandaşlarla paylaştı.

Sabah erken saatlerde başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları gün boyu devam etti. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Cumhuriyet Meydanı’nda “Çocuk Şarkıları” konseri düzenledi. Konseri, Mesir Komitesi Üyesi Nursel Ustamehmetoğlu ile çok sayıda vatandaş izledi. Koro, Atabarı, Arkadaşım Eşşek ve Entarisi Dım Dım Yar gibi şarkıları seslendirirken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Gurubu da sergiledikleri danslarla koroya eşlik etti. Konser sonunda Mesir Komitesi Üyesi Nursel Ustamehmetoğlu sahneye çıkarak koroya teşekkür edip, çiçek takdim etti. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.