Manisa'da Bugün

6 Ocak 2017’de Vizyona Giren Filmler

YAŞAM

Bir yılı daha geride bırakarak vizyonun dopdolu olduğu yeni bir yıla başladık. 2017 yılının ilk haftasında 5 yeni film vizyona girdi.

Bir yılı daha geride bırakarak vizyonun dopdolu olduğu yeni bir yıla başladık. 2017 yılının ilk haftasında 5 yeni film vizyona girdi. Komedi, gerçek yaşam öyküsü, İkinci Dünya Savaşı, dram, gerilim gibi farklı tür ve konulara sahip vizyondaki filmlerden birini seçerek zamanınızı sinemada değerlendirmek istiyorsanız, sizin için hazırladığımız listemize göz atın. İşte 6 Ocak 2017’de vizyona giren filmler:

Çalgı Çengi İkimiz

Salih ve Gürkan, başları beladan bir türlü kurtulmayan iki kuzendir. Bundan 6 yıl önce ünlü olmak için çabalarken yolları mafya ile kesişmiş ve o günden itibaren mafya camiasının düğünlerinde şarkıcılık yapmaya başlamışlardı. Çalgı Çengi'nin bu devam filminde, iki kuzen mafyadan kurtulup kendi yollarını çizmenin vaktinin geldiğini düşünerek bir plan yaparlar. Ancak planları bekledikleri gibi gitmez ve başlarına yine türlü komik olaylar gelir.

Snowden

2017 yılının ilk vizyon filmlerinden biri olan Snowden, gerçek bir hikayeye dayanıyor. Amerikan hükümeti, güvenlik tedbiri olarak vatandaşların tüm özel bilgilerine sınırsız erişim sağlamaktadır. Bunların arasında sosyal medya hesapları, özel mesajlar, fotoğraflar, banka hesap bilgileri, vs. bulunmaktadır. Edward Snowden adında eski bir CIA çalışanı, tüm bunlardan haberdar olur ve dünyaya duyurur. Bunun üzerine Snowden önce vatan haini, ardından kahraman ilan edilecektir.

Anthropoid

Gerçek bir yaşamöyküsünden esinlenen film, Reinhard Heydrich adında bir SS generaline düzenlenen suikasti ele alıyor. 1941'in sonlarında Çekoslavakya Almanya'nın kontrolündeyken, Reinhard Heydrich, Avrupa'da Yahudi bırakmamayı hedefleyen Nihai Çözüm projesini yönetmektedir. Bu sırada iki gizli ajan, Anthropoid Operasyonu ile Heydrich'i öldürmeleri için görevlendirilir.

Sonsuzluk Ormanı / The Sea of Trees

Ağır bir depresyon geçiren Arthur Brennan, Japonya Fuji Dağı'nda bir ormana gider. Bu ormana giren insanlar kolay kolay geri çıkamamaktadır. O nedenle intihar etmek isteyen insanların geldiği bir yere dönüşmüştür. Arthur Brennan, burada kendisi gibi intihar etmeye gelmiş olan başka bir adamla karşılaşır. Bu devasa ve karmaşık ormanda kendilerini ve hayatı sorgulayan iki adam, yeniden hayata tutunup çıkış yolunu bulabilecekler midir?

Ağ / Geu-mul

Nam Chul-woo, sınırdaki bir nehirde balıkçılık yaparak geçimini sağlayan Kuzey Koreli bir adamdır. Bir gün teknesinin motorundaki bir problem yüzünden sürüklenmeye başlar ve sınırı geçerek Güney Kore sularına girer. Casus sanılarak göz altına alınan adamı sert ve insanlık dışı sorgulara maruz bırakırlar. Nihayet evine dönen Nam, yaşadığı onca şeyden sonra eskisi gibi olamayacaktır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.