Manisa'da Bugün

Aydın Kız Öğrenci Yurdu

YAŞAM

aydın kız yurdu Aydın önemli bir turizm şehri olduğu kadar eğitim şehridir de...

aydın kız yurdu Aydın önemli bir turizm şehri olduğu kadar eğitim şehridir de... Özellikle bünyesindeki Adnan Menderes Üniversitesi ile gençlerin gelecek Türkiye'sini belirlemek, revize etmek açısından kaliteli eğitimler vererek bu eğitim süreci sayesinde de yarınların belirleyicisi olarak öğrencilerine ev sahipliği yapmaktadır. Fakat üniversiteyi kazandıktan sonra sırada konaklama gereksinimi doğmaktadır. Bu anlayış doğrultusunda Aydın kız öğrenci yurtları açısından tamamen kaliteli hizmetlerin verildiği, modernlikten, laiklikten ve çağdaşlıktan hizmet vermeyen bir öğrenci kurumunun var olması gerekmektedir. Aydın'daki kız öğrenci yurtları bu bakımdan eğitimin kaliteli bir şekilde yürütülmesi özelliği taşıyarak belli başlı unsurlarıyla dikkat çekmektedir.

Öğrenci yurdunun sahip olması gereken özellikler

Gereksinime göre ister 1 ister 2 ister 4 kişilik olan odalarla çalışma odası, televizyon, sınırsız internet ve odada buzdolabı, kahve pişirme makinesi gibi yaygın küçük ev aletleri... Bununla beraber özellikle vize ve final zamanlarında yoğun olarak vakit geçirilen etüt salonlarında 24 saat boyunca çalışma imkanı sağlayabilmektedirler. Bu da Aydın kız yurdu öğrencilerinin her koşulda daima dinamik ve kendisini derse odaklayabilen bir ortam bulmasını sağlamaktadır. aydın kız öğrenci yurdu

Bahçesi olmalıdır

Yine yurdun sahip olması gereken bir diğer özelliği bahçeli yurt olarak tamamen doğa ile baş başa doğanın mis gibi kokan ağaç yapraklarını, toprak kokusunu teneffüs edebilme imkanı sağlamalıdır.

Spor salonu

Sağlam kafa elbette sağlam vücutta bulunur. aydın kız öğrenci yurtları Bu nedenle spor salonları da olmazsa olmaz. Sağlıklı bir beyin ve vücut gelişimi adına bu özelliklerden ve imkanlardan bir diğeri olarak bütün fitness aletlerinin bulunduğu dört dörtlük bir spor salonu ortamı yaratılarak bu ortamda Aydın kız öğrenci yurdu öğrencilerinin spor yapmaları sağlanmaktadır.

Sosyal tesisler olmazsa olmaz

Sosyal tesisler de yine bir yurdun öne çıkan özelliklerini oluşturmaktadır. Kafeteryası, sinema salonu, oyun salonu, masa tenisi, geleneksel saunası ve daha birçok yönleriyle hem ekonomik hem de kaliteli bir barınma ortamı olması zorunludur.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.