Manisa'da Bugün

CAMİ HALILARININ TEMİZLİĞİ

YAŞAM

Halı temizliği ciddi bir iştir ve insan sağlığı

Halı temizliği ciddi bir iştir ve insan sağlığı için gereklidir. Ev ortamlarında halıların temizliği bir yana toplu yaşam alanlarındaki halıların temizliği daha fazla itina gerektirir. Bu gibi ortamların başında camii ortamı gelir. Gün içinde birçok kişinin ayak bastığı ve alnını koyduğu camilerde halı temizliğine özen gösterilmesi gerekir. Çünkü birisinin ayaklarını bastığı yere, diğer bir kişi alnını koyuyor. Bu gibi durumlar insan sağlığını tehdit edebilir. Uzmanlar bu gibi yerlerin halı temizliğnin yılda en az bir kere yapılmasını öneriyor.
Ankara Halı Yıkama
temizlik sektöründe uzun yıllardır yaptığı çalışmalar neticesinde gerekli olan bilgi birikimi ve deneyim sahibi olmuştur ve cami gibi mekânların halı temizliğinin ne denli hassasiyet gerektirdiğinin bilincindedir. Bu yüzden cami halı temizliğ konusunda Ankara ve çevresindeki ilçelerde hizmet vermektedir.
Bir telefon numarası uzaklığında bulunan Dikmen halı yıkama
gezici yıkama ekibi ile çağırdığınız mekâna gelir. İlk önce gerekli temizlik için keşif yapar ve sonrasında halı yıkama işlemi başlar. İlk aşama olarak caminin halılarının genel temizliği yapılır. Sonrasında özel şampuanlar ile iyice köpürtülen halıların kirlerinin çözülmesi ve içinde bulunan bakteri ve akarların etkisiz hale gelmesi sağlanır. Bu uygulamada kullanılan şampuanların durulanmayacağı için insan sağlığına olumsuz etki etmeyen kimyasallar olmasına özen gösterilir. Bu işlem için güçlü ve hassas fırçalara sahip araçlar kullanılır. İyice köpürtülüp kirlerinin yumuşadığından emin olunan halı sonrasında üstün vakumlama teknolojisine sahip emici araçlar ile vakumlanır. Bu sayede halının içinde yer edinmiş kir, toz ve bakteriler halıdan sökülür ve halıların kuruması sağlanır. Temizlenen halı eski ışıltısına kavuşur. Yerinde halı yıkama ve kurutma işlemi biten cami halıları ilk günkü kadar temiz ve ışıltılı olur.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.