Manisa'da Bugün

DURSUN ALİ YILDIZ'DAN HASTA ZİYARETİ

YAŞAM

Manisa İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve Manisa Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Encümen Üyesi Dursun Ali Yıldız, KHGB Encümen Üyeleri, Akgedik Köyü Muhtarı Arif Bakkallar’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Manisa İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve Manisa Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi Dursun Ali Yıldız, Akgedik Köyü Muhtarı Arif Bakkallar’ı rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Vatan Hastanesindeki hasta yatağında geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yıldız’a ziyarette, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyelerinden İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Baştuğ, Halıtlı Köyü Muhtarı Mehmet Aktaş ve Karaveliler Köyü Muhtarı Ramazan Budak eşlik etti.

Akgedik Köyü Muhtarı Arif Bakkallar’a geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Yıldız, “ Rahatsızlığınızı duyar duymaz, encümen üyesi arkadaşlarımızla birlikte geçmiş olsun ziyaretine gelmiş bulunmaktayız. Zira siz muhtarlarımız bizlerin baş tacısınız. Bizler sizleri seviyor, sizlerinde bizleri sevdiğinizi biliyoruz. Allah hiç kimseye hastalık vermesin. Ancak hastalıkta bizim, sağlıkta bizim. Önemli olan şu hasta yatağınızda bile Allah’a şükredebilmektir. Allah, size ve tüm hastalarımıza acil şifalar verir inşallah. Kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız için dua ve niyaz ediyorum.”diye konuştu.

İl Genel Meclis Üyesi ve KHGB Encümen Üyesi Mehmet Baştuğ ve KHGB’nin diğer Encümen Üyeleri Halıtlı Köyü Muhtarı Mehmet Aktaş ve Karaveliler Köyü Muhtarı Ramazan Budak’ta Akgedik Köyü Muhtarı Bakkalar’a geçmiş olsun dileklerini iletti ve acil şifalar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Akgedik Köyü Muhtarı Arif Bakkallar ise, kendisini ziyarete gelen Başkan Yıldız, Baştuğ, Aktaş ve Budak’a ayrı ayrı teşekkür etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.