Manisa'da Bugün

En Güzel Örgü Şal Modelleri

YAŞAM

Şallarımız örgü işi olacak şekilde üretildiklerinde ayrı bir kaliteye sahip olurlar. Çünkü bu şalların üretimi için haftalarca belki de aylarca emek verilmesi gerekir. Üstelik örgü şal modelleri sıradan şallara göre hem kişiye özgü hem de daha kaliteli şekilde üretilebilirler. Annelerimizin ördükleri şallar tamamen bizlere özgü bir zarafete sahip olur. Üstelik böylesi örgü şal modelleri satın almaya kalktığınızda sıradan bir şal için ödediğiniz ücretten çok çok da farklı bir ödeme yapmanız gerekmez. Eğer el işi örgü işleriyle uğraşmayı seviyorsanız, belki hemen bir şal yapmaya başlayamayabilirsiniz ama daha küçük modellerle örgü işlerine başlamanız mümkündür. Tercih etmeniz halinde internet üzerinden örgü şalınızı sipariş edebilir. Bu sayede gelecekte örmeyi düşündüğünüz şallar için de elinizde kaliteli ve usta biri tarafından yapılmış bir örneğe sahip olursunuz.

En Çok Tercih Edilen Şal Modelleri Hangileri

Örgü denildiğinde akla ilk gelen giysiler şallar olmazlar. Bunun nedeni örgü şal modelleri çok kaliteli ve kişiye özgü olsa da yapıları zordur ve ustalık isterler. Fakat eğer şalınızı örgü şeklinde dışarıdan satın almak isterseniz, bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Örgü şallar bayanların en çok sahip olmak istedikleri türden giysilerden birisidir. Bunun nedeni örgünün uzun süreler emek verilerek yapılması ve sonuçta tamamen kişiye özel bir giysinin ortaya çıkmasıdır.

Şal modelleri arasında en çok tercih edilen renklerin gri, açık yeşil, açık kahve, kahve ve siyah olduğunu söyleyebiliriz. Model olaraksa daha çok kısa vücudun üst kısmını sarmak üzere örülmüş şallar tercih edilirler. Bayanlar isterlerse tüm vücutlarını saracak şekilde de örgü şal modelleri arasından tercihlerini yapabilirler.

Şallarda uygulanan desenler genelde düz desenlerdir ve şalın orta kısımlarında hava alma ve tasarım amaçlı delikler de oluşturulur. Bayanlar günümüzde şallarını boyunluklu şekilde de satın alabiliyorlar. Boyunluklu şallar da kesinlikle bayanların kombinlerinde kullanabilecekleri bir tasarım oluyor ve onlara ayrı bir hava katıyor.

Örgü Şal Modelleri Fiyatları

Örgü şallar zaman zaman normal şallardan daha pahalı olabilecekleri gibi, kimi zamansa normal şallarla yakın fiyatlara da sahip olabilirler. Bu şalınızı nereden satın aldığınıza göre değişim gösterir. Örneğin sadece 50 TL’ye çok şık bir örgü şal modeline sahip olabilirsiniz. Örülen şalın büyüklüğüne göre de fiyatlar değişim gösterir. Boyunluk örgülerde ise fiyatlar çok daha uygun seviyelere gelebiliyor. Örneğin 15 TL fiyata bir örgü boyunluk satın alabiliyorsunuz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.