Manisa'da Bugün

Kaliteli Hizmet İçin Akademi Kız Öğrenci Yurdu

YAŞAM

Akdeniz Üniversitesi Kampüsünün üst kısmında faaliyet veren Akademi Aydın kız yurdu, kaliteli hizmetle birlikte tüm öğrencilerine verdiği değeri ortaya koymaktadır.

Akdeniz Üniversitesi Kampüsünün üst kısmında faaliyet veren Akademi Aydın kız yurdu, kaliteli hizmetle birlikte tüm öğrencilerine verdiği değeri ortaya koymaktadır. Aydın kız yurtları arasında hizmet kalitesi ve imkanları ile öncü yurtlardan birisi olan öğrenci yurdumuz, tüm öğrencilerine ev ortamının rahatlığını sağlamak açısından profesyonel kişilerle çalışmaktadır. Özellikle, yemek ve ortak alanlar konusunda hijyen koşullarına uygun hareket eden yurt çalışanlarımız, öğrencilerin rahatlığı konusunda da ayrı bir hassasiyet içerisindedir.

Akademi Kız Öğrenci Yurdu ve Üst Düzey Güvenlik

Aydın kız öğrenci yurdu arasında güvenlik koşullarını en iyi detaylandıran yurtlardan birisi de Akademi Kız Öğrenci Yurdudur. Özellikle, ailelerin üniversite için bu bölgeye gelen çocuklarına Aydın kız yurtları arasında en üst düzeyde güvenlik koşullarını sağlamaktayız. 7 gün 24 saat aralıksız olarak güvenlik hizmetleri sunulan yurdumuzda, gece ve gündüz giriş, çıkışlar kontrol altında tutulmaktadır. Özellikle, aydın kız öğrenci yurtları arasında güvenliğe önem veren yurdumuz bina iç kısımlarında ve çevre güvenliğinde kullanılan tüm kameralar 24 saat boyunca hizmet verdiği ve görüntüleri kayıt altına aldığı için ailelerin de huzur içerisinde çocuklarını emanet edecekleri ortamlar sağlamaktadır.

Akademi Kız Yurdunun Eğitime Desteği

Öğrencilerin ev ortamında rahatlığını yurtlarda da sağlamaya çalışan Akademi Kız Öğrenci Yurdu, eğitimle ilgili öğrencilerin ihtiyaç duyduğu tüm özel alanları da tasarlamıştır. Özellikle, öğrenci odalarında yer alan özel çalışma masalarının yanı sıra öğrencilerin sınav zamanlarında daha sağlıklı ve verimli çalışma ortamının oluşturulması için etüt odaları tasarlanmıştır. Akademi Aydın kız yurdu tasarladığı etüt odalarında bilgisayar ve internet desteği de sağlayarak, eğitim ile teknolojiyi birleştirmiştir. Öğrencilerin sıkılmadan daha verimli eğitim görmeleri ve çalışma ortamı sağlamaları için yurdumuz, eğitim desteğini profesyonel şekilde sürdürmektedir. 

Daha fazla bilgi için
Aydın kız yurtları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.