Manisa'da Bugün

KÜS OLAN KARDEŞLERİ DOKTORLAR BARIŞTIRDI

YAŞAM

Manisa'da 20 yıldır küs kalan iki kardeş ilginç bir tesadüfle barıştı. Aynı hastanede birer gün arayla Bypass ameliyatı olan iki kardeşin küs olduğunu öğrenen Kalp Damar Cerrahi Uzm. Dr. İshak Aras ve Kalp Damar Cerrahi Uzm. Dr. Fatmanur Tomakin iki kardeşi barıştırdı. Günay Naylan ve Ramazan Sinemli bu olayın bir kader olduğunu belirterek bir daha küs kalmayacaklarını söyledi.

Ferdi UZUN

Yıllardır konuşmayan Günay Naylan (63) ve Ramazan Sinemli (60) adlı iki kardeşi Byspass ameliyatı barıştırdı. 20 yıldır konuşmayan iki kardeş birer gün arayla Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nde Bypass ameliyatı oldu. Kardeşi Ramazan’dan sonra ameliyat olan Günay Naylan’a doktorlar, bir önceki gün kardeşinin de aynı durumdan ameliyat olduğunu söyleyince Günay Naylan çok üzüldü. İki kardeşin ameliyatını gerçekleştiren Kalp Damar Cerrahi Uzm. Dr. İshak Aras ve Kalp Damar Cerrahi Uzm. Dr. Fatmanur Tomakin devreye girerek iki kardeşi barıştırdı.

“Bu kadar tesadüf olamaz”

Uzm. Dr. Bülent Çümen, “Bu kadar tesadüf olamaz. Burada ikisinin kardeş olduklarını öğrendik. Uzun yıllar görüşmediklerini, aralarının bozuk olduğunu öğrendik. Bu vesileyle bunları barıştırmayı düşündük. Hastaneye gelip yatmaları, barışmaları için vesile oldu. Bundan dolayı çok mutluyuz. İki kardeş de çok mutlu” diye konuştu.

“Birbirimizden habersiz Bypass ameliyatı olduk”

Abla Günay Naylan, “20 yıldan beri görüşmüyorduk, konuşmuyorduk. Yıllar sonra barışmamıza Özel Sekiz Eylül Hastanesi vesile oldu. Birbirimizden habersiz Bypass ameliyatı olduk. Bir gün önce ben oldum, ertesi gün kardeşim oldu. Dediler ki kardeşinizi Ramazan da burada o zaman çok üzüldüm. Allaha şükürler olsun iyi ki bu operasyon yapıldı. Yoksa biz barışmazdık. Ölene kadar dargın değil kardeş olarak kalmaya devam edeceğiz. Çünkü aynı acıları bende çektim, o çekti. Ondan bu kalp ameliyatı acısını biliyoruz. Kalp insanlar için önemli. Onun için birbirinizin kalbini kırmayın. Bizleri barıştıran Özel Sekiz Hastanesi doktorlarını ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.