Manisa'da Bugün

MANİSA ALIŞVERİŞ ŞÖLENİ'NE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

YAŞAM

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen Alışveriş Şöleni'ne halkın ilgisi her geçen gün artarak devam ediyor.

 7 Nisan tarihinde başlayan Alışveriş Şöleni’nde bugüne kadar dağıtılan şans kuponu sayısı 45 bine ulaştı. Manisalıların şölene gösterdiği bu ilgi de kampanya öncesi planlanan hedeflerin tutacağının bir göstergesi olarak görülüyor. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi bu şölen çerçevesinde 100 bin şans kuponu dağıtmayı ve 3 milyon TL ciroyu yakalamayı hedeflemişti. Kampanyanın 10. Gününde bu hedefin yüzde 45 oranına ulaşılması Manisa TSO yönetimi tarafından da mutlulukla karşılandı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na üye ve şölene dahil olan işletme sahipleri de gösterilen bu ilgiden son derece memnun. Kampanyanın başlamasıyla birlikte işlerinde gözle görülür bir artış olduğunu söyleyen işletme sahipleri, bu şöleni düzenledikleri için Manisa TSO yönetimine teşekkür ediyorlar. Bu arada işletme sahipleri işyerlerinin vitrinlerine ve girişlerine kendi imkanlarıyla yaptırdıkları tanıtım broşürleri ve el ilanlarını asarak kampanyaya sahip çıkıyorlar.

ALIŞVERİŞ HEYECANI SARUHANLI'DA DA SÜRÜYOR
Bu arada Alışveriş Şöleni’ne Saruhanlı ilçesindeki vatandaşlarda büyük ilgi gösteriyorlar. Manisa TSO’nun yetki bölgesi içinde olduğu için Alışveriş Şölenine dahil edilen Saruhanlı’da, vatandaşlar yaptıkları Alışverişlerinin karşılığında almış oldukları fişlerle Manisa TSO Saruhanlı Temsilciliği'ne gelerek şans kuponlarını alıyorlar. Manisalılar kampanyanın son günü olan 24 Nisan akşamına kadar yaptıkları alışverişler karşılığında aldıkları fişlerle Emekliler Parkı, Eski Cafe Corner alanı, Garaj ve Magnesia’da bulunan standlara getirerek şans kuponlarına sahip olacaklar.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.