Manisa'da Bugün

MANİSA BELEDİYESİ HAFSA SULTAN HASTANESİ YOLUNU YAPIYOR

YAŞAM

MANİSA Belediyesi’nin kente kazandırdığı dev projelerden Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’nın yapımı sırasında tali yol olarak kullanılan CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi bahçesinde Manisa Belediyesi, kaldırım, yeşil düzenlemesi ve tretuvar çalışması başlattı.

Çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, “Kavşağımızın yapımı sırasında tali yol olarak kullanılan bu bölge, yoğun kullanımdan dolayı yıpranmıştı. Belediye Başkanımız bu yolun düzenleneceği sözünü vermişti. Şimdi hastane yolunu asfalt, tretuvar ve yeşil alan düzenlemesi ile yepyeni bir görünüme kavuşturacağız” dedi.
Manisa Belediyesi, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi bahçe ve yolunda düzenleme çalışması başlattı. Tretuvar, asfalt ve yeşil alan düzenlemesini kapsayan çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil yerinde inceledi. Manisa Belediyesi’nin kente kazandırdığı dev projelerden bir tanesi olan Alparslan Türkeş Kavşağı’nın yapımı sırasında bölgenin tali yol olarak kullanılan yollardan bir tanesi olduğunu hatırlatan Başkan Yardımcısı Açıkdil, “Tabi yolun çok kullanılmasından dolayı biraz yıpranma olmuştu. Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, Üniversite ve Hastane yönetimine yolun yeniden düzenleneceğinin sözünü vermişti. Başlattığımız bu çalışma ile bu sözümüzü yerine getirmiş oluyoruz” dedi.

Yepyeni bir görünüm

Hastane yolunun tretuvar ve asfalt çalışması ile yenileneceğini belirten Açıkdil, bahçenin de yeşil alan düzenlemesinin yapılacağını da sözlerine ekledi. Çalışmaların Pazartesi gününe kadar tamamlanması için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını da ifade eden Açıkdil, “Tali yol olmasından dolayı yoğun kullanım nedeniyle yıpranan bu yolun tüm düzenlemelerini Manisa Belediyesi olarak yapıyoruz. Hastane yolunu asfalt, tretuvar ve yeşil alan düzenlemesi ile yepyeni bir görünüme kavuşturacağız. Önümüzdeki hafta başına inşallah yeni görünümüyle yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.