Manisa'da Bugün

Manisa Belediyesi’nden Çocuklara Yaz Hediyesi

YAŞAM

Manisa Belediyesi, yüzme bilmeyen 5-13 yaş grubuna ücretsiz yüzme kursu ile birlikte Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu Bahçesi’nde kurulan Aqua Parkı çocukların hizmetine sundu.

Yüzme bilmeyen çocuklar Şehitler ve Ali Rıza İlköğretim Okulları ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Lisesi’ne kurulan havuzlarda kurs alacak, Aqua Park’tan yararlanmak isteyen çocuklar ise aileleri ile birlikte kayıt yaptırmaları halinde Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu’nda eğlenceli vakit geçirebilecekler.

Çocukların yaz aylarında hoşça vakit geçirebilmeleri ve yüzme öğrenmeleri amacıyla yeni bir projeye daha imza atan Manisa Belediyesi, 5-13 yaş arası çocuklara ücretsiz yüzme kursu veriyor. Ayrıca çocuklar Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu’nda kurulan Aqua Park’tan da yararlanabilecek. Bu çerçevede Şehitler ve Ali Rıza İlköğretim Okulları ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Lisesi’ne seyyar havuzlar kurulduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu’nun bahçesine ise Aqua Parkın kurulduğunu söyledi. Ailelerin havuzların kurulduğu okullara giderek çocuklarını kayıt ettirebileceklerini ifade eden Başkan Ergün, “Kurs kayıtlarımız havuzların kurulduğu okullarımızda devam ediyor. Kurslarımıza 5-13 yaş arası çocuklarımız katılabilirler. Yüzme kurslarımız ile birlikte Aqua Park 8 Temmuz Pazartesi gününden itibaren açılacak ve Pazar günleri hariç her gün hizmet verecek” diye konuştu.

Aileler Uygulamadan Memnun

Manisa Belediyesi’nin çocuklara yönelik ücretsiz kurs düzenlemesi ve Aqua Park hizmeti sunması aileleri de memnun etti. Kayıt yaptırmak için okullara gelen aileler Manisa Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek uygulamanı her yıl devam etmesi isteğinde bulundu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.