Manisa'da Bugün

MANİSA EMNİYETİ'NDEN SOSYAL YARDIMLAŞMA

YAŞAM

Manisa Emniyet Müdürlüğü, teşkilat arası sosyal yardımlaşmayı sağlamak amacıyla toplam 70 polise Sosyal Yardımlaşma Fonu'ndan destek verildi.

 Manisa Emniyet Müdürlüğü, teşkilat mensupları arasında sosyal yardımlaşmayı, dayanışmayı, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla yardımlaşma fonu oluşturuldu. 2013 yılı Nisan, Mayıs, Haziran aylarını kapsayan dönem içerisindeki personellerin başvuruları değerlendirilerek, 15 emniyet mensubuna evlilik yardımı olarak 22 ayar bilezik, doğum ve sünnet yardımı olarak 37 emniyet mensubuna yarım altın, evlendirme yardımı olarak 3 adet yarım altın, tayin olan personele dağıtılmak üzere 15 emniyet mensubuna kol saati gibi hediyelerle toplamda 70 emniyet mensubuna Sosyal Yardımlaşma Fonu'ndan destek sağlandı. Fondan yardım yapılan polisler için Manisa Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene Manisa Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Sosyal İşlerden Sorumlu Şube Müdürü Sezgin Aydın ve emniyet mensupları katıldı. Törende konuşan Manisa Emniyet Müdürü Yunus Çetin, "Bu toplanan paralarla sosyal yardımlaşmayı arttırma, birlik ve beraberliği sağlama, iyi günde kötü günde yanınızda olduğumu göstermek amacıyla kendi aramızda topladığımız kendi paramızla yine kendi personelimize çam sakızı çoban armağanı değişik etkinliklerde kendilerine yardımda bulunuyoruz." dedi.
Çetin, konuşmasının ardından Sosyal Yardımlaşma Fonu'ndan hediye almaya hak kazanan emniyet mensuplarına hediyelerini takdim etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.