Manisa'da Bugün

MANİSA GARNİZON ŞEHİTLİĞİ BAYRAMA HAZIR

YAŞAM

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Garnizon Şehitliği’nde düzenleme yaptı.

 MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Garnizon Şehitliği’nde düzenleme yaptı. Şehit mezarlarına çiçek diken ekipler, mezarlıklara güzel bir görünüm kazandırdı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Manisa Garnizon Şehitliği’nde bulunan şehit mezarlarına hercai menekşe, aslanağzı, İstanbul Papatyası’ndan oluşan 6 bin adet çiçek dikti. Manisa Garnizon Şehitliği’nde yapılan çalışmayla ilgili olarak Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır da, “Şehitlerimiz, ülkemizin en önemli değerleri. Anılarını yad ederken, aynı zamanda mezarlarının da bakımlı olmasına özen gösteriyoruz. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla Garnizon Şehitliğimize hercai menekşe, aslanağzı ve İstanbul Papatyası olmak üzere toplam 6 bin adet çiçek diktik. Bu vesileyle aziz şehitlerimizin ruhlarını bir kere daha şad ediyor, Cumhuriyetimizin 91. yıldönümünü kutluyoruz” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.