Manisa'da Bugün

MANİSA POLİS EVİ 5 YILDIZLI OTEL GİBİ

YAŞAM

MANİSA İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, 8 milyon liraya mal olan yeni polisevinin tanıtımını yaptı.

Dört yıl önce Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve dönemin İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir'in katkılarıyla başlatılan polisevinde; bir kral dairesi, altı suit, biri engelli ikişer kişilik 42 oda, 300 kişilik düğün ve toplantı salonu, spor salonu, çocuk oyun bahçeleri, teras restoranı ve modern bir mutfağın yer alıyor.

Hizmete açılan yeni binayı tanıtan İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, "Kaliteli ve sağlıklı hizmet verebilmek birinci hedefimizdir. Kar oranınım yüzde 10'u geçmeyeceği gibi Manisalılara da açık olacaktır. Günlük konaklama polisimiz için 24 TL, kamu personeli 32 TL ve vatandaşlar 48 TL. 72 TL veren herkes kral dairesine rahatlıkla kalabilir. Fatih Parkı içinde bulanan polis lokalimize de restore etmek istiyoruz. Ancak İzmir Anıtlar kurulundan gerekli izinleri alıp ondan sonra hareket etmek istiyoruz. Lokalimize sınır olan şehir kulübünü de bünyemize katmak istiyoruz" dedi.

Polisevindeki güvenlik önlemleri hakkında bilgi veren Ceren, tesiste 59 güvenlik kamerasının bulunduğunu belirterek, "Ben işyerleri başta olmak üzere güvenlik kamera sisteminin önceliği takılı kalan birisiyim. Burada güvenlik kamera sisteminin önemi ön planda tuttum" dedi.

YENİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ DE YOLDA

Yeni emniyet müdürlüğü binası için de kolları sıvadıklarını belirten Ceren, "Bunun için 5.5 milyon TL yatırım geldi. Mevcut emniyet müdürlüğü binamız başta olmak üzere yıkıp arka tarafındaki hangarları bu alan içerisine katıp modern ve Manisa'ya yakışan bir Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına kavuşmak istiyoruz. 30 bin metre karelik alan üzerine yapacağımız emniyet müdürlüğü binamızı TOKİ inşa edecek. İki yıl içerisinde tamamlanması bekliyoruz" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.