Manisa'da Bugün

Manisa Rotary ve Rotaract'ta devir teslim yapıldı

YAŞAM

Manisa Rotary Kulübü ve Magnesia RotaractKulübü’nün DevirTeslim Tören’i muhteşem bir gece ile gerçekleşti.

 Manisa Rotary Kulübü ve Manisa Magnesia Rotaract Kulübü SaruhanOtel’de devir teslim tören igerçekleştirdi. 2012-2013 dönemi Manisa Rotary Kulübü Yönetim KuruluBaşkan’ı Hakkıİşcan sürdürdüğü başkanlık görevini 2013-2014 dönemi başkanı Alaattin A.Özyurt’a devretti. Devir teslim töreninde eski dönem başkanı Hakkıİşcan ve yönetim kurulu üyeleri ile bugüne kadar yapılan hizmetler, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk kampanyaları, etkinlikleri ve eğitim programlarını paylaştı. İşcan kısa konuşması ve sunumu ile tüm üyelere hüzün ve çoşkuyu birarada yaşattı.

Faaliyet dönemi içindealdığı ödüller ile Rotary Kulübü tarafından birincilik ödüllerine layık görülen İşcan gecesonunda yeni dönem başkanı AlaattinA.Özyurt’a başarılar diledi.
Magnesia Rotaract Kulübü 2012-2013 dönemi başkanı Akif Özkan ise yeni dönem Başkanı Ömer Geriter’e başkanlık görevini devretti. Yeni dönem başkanı Ömer Geriter,tüm misafirlere Magnesia Rotaract Kulübü toplumsal yaşamın içinde var olan düşlerin gerçekleştirilmesi yolunda atılacak adımların mesajlarını anlatan slaytgösterisi sundu.

Projelerden biri olan ‘’DileğimizYaşasın’’ adlı sosyal sorumluluk kampanyası izleyenlerden büyük beğeni topladı.


Devir teslim töreni sonrasında Manisa Rotary Kulübü üyeleri eski dönem başkanı Hakkıİşcan ve eşi Özge İşcan’a özverili çalışmaları ve yıl boyunca sağladıkları güven duygusundan dolayı teşekkürlerini iletip, yeni dönem başkanı Alaattin A.Özyurt’a Manisa Rotary Kulübü ile güzel ve dolu bir yıl geçirilmes itemennisinde bulundular.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.