Manisa'da Bugün

MANİSA SEYAHAT YENİLENDİ

YAŞAM

1977 yılından beri Manisa’da hizmet veren Manisa Seyahat, vatandaşlara 2013 model otobüslerle hizmet veriyor. 65 arabanın bulunduğu Manisa Seyahat, 34 aracını değiştirdi.

 Manisa Oto Terminali’nde yeni otobüslerin tanıtımı yapıldı. Manisa Şoförler Cemiyeti Başkanı Yusuf Enli, son zamanlarda taşıma sektörünün kendini yenilediğini söyledi.

 

Manisa Seyahat Kooperatifi Başkanı Davut Kurt, 65 araca sahip olduklarını belirterek, bunların 49’unun şahıslara ait olduğunu söyledi. 34 arabanın son teknolojiye sahip olduğunu ifade eden Kurt, “34 yeni model aracımızla vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vereceğiz” dedi.

Başkan Kurt, ayda ortalama 70 bin yolcu taşıdıklarını söyleyerek, her bir arabanın KDV ile birlikte 500 bin TL’ye mal olduğunu kaydetti. Kurt, eğitim döneminde her gün İzmir’den Manisa’ya, Manisa’dan İzmir’e öğrencileri 6 TL’ye taşıdıklarını ifade ederek, “İzmir’in her köşesinden öğrencileri taşıyoruz. Basın mensupları da kartlarını gösterdikleri zaman her türlü indirimi yapmaya hazırız” dedi.

Yeni araçların tanıtımına katılan Manisa Şoförler Cemiyeti Başkanı Yusuf Enli, Manisa Seyahat’in son zamanlarda altın yılını yaşadığını ifade ederek, “Manisa içinde olduğu gibi, Manisa ile İzmir arasında da hizmet veriyor. Kendi içinde bir reform yaparak Manisa halkını en güzel hizmeti sunmak için çaba sarf ediyor. Manisa’da son zamanlarda gelişen yenileme projesinde 35 araç yenileniyor. Manisa’nın büyükşehre aday olmasından dolayı taşıma sektöründe bundan sonrada çeşitli kooperatiflerimiz ivedilikle kendilerini yenileyeceklerdir. Değişim projesinde Manisa’nın güçlü olduğunu görüyoruz. Bu da Manisa’nın ne kadar büyüdüğünü gösteriyor” dedi. Konuşmaların ardından başkanların şoför koltuğuna geçti. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.