Manisa'da Bugün

Manisa'da Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü Kuruldu

YAŞAM

MANİSA Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu başkanlığında ilçe belediyelerin imar ve şehircilik faaliyetleriyle ilgilenen birimleri arasında koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

MANİSA Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu başkanlığında ilçe belediyelerin imar ve şehircilik faaliyetleriyle ilgilenen birimleri arasında koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Köroğlu, çalışmaların aktif bir şekilde başlaması ve devam etmesi için Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü kurulduğunu söyledi.

Büyükşehir statüsüyle birlikte 17 ilçede hizmet verecek Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleriyle koordinasyon toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu'nun başkanlığında Encümen Salonu'nda 11 ilçenin imar ve şehircilik faaliyetleriyle ilgilenen birimleri arasında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Kentsel Dönüşüm Şube Müdür Vekili Ünsal Gökçe de katıldı.

Toplantıda konuşan Köroğlu, "Toplantının amacı ilçe belediyeleri ile koordinasyonu sağlamak ve kentsel dönüşümün Manisa ve tüm ilçelerde en az sorunla uygulamaktır. Toplantı ile ilçe belediyelerinde kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarımızın durumlarını görüşüyoruz" dedi. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Köroğlu, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerdeki kentsel dönüşüm çalışmalarının ne olduğunu ve hangi aşamada olduğu konusunda bilgi sahibi olmak istiyoruz. Konuyla ilgili çalışmaların aktif bir şekilde başlaması ve devam etmesi için Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü kurduk. Bu kapsamda ilçelerde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda bilgi alışverişinde bulunmak ve sıkıntı yaşanan konularda çözüm yollarının bulunabilmesi hususunda görüşüyoruz" diye konuştu. Toplantının sonunda ilçe belediyelerinden katılım sağlayan birimler kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaparak istek ve önerilerini belirtti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.