Manisa'da Bugün

MANİSA'DA MUSTAFA SANDAL COŞKUSU

YAŞAM

Manisa Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında kente gelen Mustafa Sandal Cumhuriyet Meydanı’nda bir konser verdi.

 Ünlü popçu meydanı dolduranlara unutamayacakları bir gece yaşatırken, yeni albümünden de şarkılar seslendirdi. Gecede Mustafa Sandal’a çiçek vererek, mesir macunu hediye eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sanatçıya teşekkür ederken, konseri izleyen binlerce kişinin de Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Pop müziğin güçlü isimlerinden Mustafa Sandal, Manisa Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda konser verdi. Konseri Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Mümin Deniz ile birlikte binlerce kişi izledi. Meydanı dolduran binlerce kişiyi şarkıları ve danslarıyla büyüleyen Sandal'ı, hayranları büyük ilgiyle izledi. Eski şarkıları başta olmak üzere, yeni albümünden de şarkılar seslendiren Mustafa Sandal, yaklaşık iki saat kaldığı sahnede hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Konserde sahneye çıkarak ünlü popçuya çiçek verip, mesir macunu hediye eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, göreve ilk geldiklerinde Mustafa Sandal’ı Manisalılarla buluşturduklarını ve 4,5 yıllık aradan sonra ünlü sanatçıyı yeniden Manisa’da görmekten mutlu olduklarını belirterek, sanatçıyı Manisa’da daha sık görmek istediklerini söyledi. Başkan Ergün konser alanını dolduran vatandaşların yanı sıra tüm Manisalıların da Ramazan Bayramı’nı kutladı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.