Manisa'da Bugün

Manisa'daki atık su arıtma tesisleri için ihale yolda

YAŞAM

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), kentte mevcut atık su arıtma tesislerini işlevsel hale getirmek ve tam kapasite çalışmasını sağlamak için kolları sıvadı. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, mevcut 11 atık su arıtma tesisi için Mart ayı içinde bakım, onarım ve işletme ihalesi yapılacağını açıkladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, çevresel açıdan büyük önem taşıyan atık su arıtma tesislerinin aktif olarak kullanılması amacıyla çalışmalarına hız verdi. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, özellikle çevrenin korunması açısından büyük önem taşıyan bu tesislerin bir an önce etkin olarak kullanılmasına hassasiyet gösterdiklerini dile getirdi. 

Müdürlüğün atık su arıtma tesislerini kente kazandırmak için önemli atılımlar gerçekleştireceğini söyleyen MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Manisa-Merkez, Alaşehir, Akhisar, Saruhanlı, Kula, Ahmetli, Gölmarmara, Karaoğlanlı, Durasıllı, Karakurt ve Gelenbe olmak üzere 11 adet atık su arıtma tesislerinin bakım, onarım ve işletme ihalelerini Mart ayı içinde gerçekleştireceğiz. Atık su arıtma tesislerinin işletilmesi önemli. İhalelerin tamamlanmasının ardından 11 atık su arıtma tesislerinin tam kapasiteli olarak hizmet vermelerini sağlayacağız" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.