Manisa'da Bugün

Manisalı çocukların uçurtma keyfi

YAŞAM

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nce, 475. Uluslararası Mesir Festivali kapsamında uçurtma şenliği düzenledi. Ücretsiz dağıtılan uçurtmalar, minik ellerin kontrolünde gökyüzünü süsledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 475. Uluslararası Mesir Festivali kapsamında; Atatürk Kent Parkı'nda Uçurtma Şenliği düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Başkan Danışmanı Yasen Çam, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, MHP Manisa Milletvekili adayları Zeynel Balkız ve Hasan Eryılmaz da şenliğe katıldı. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz dağıtılan uçurtmaları alan çocuklar, aileleriyle uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı. Onlarca uçurtma minik ellerin kontrolünde gökyüzünde süzüldü. Ustamehmetoğlu, Balkız ve Eryılmaz da eşlik ettiği çocukların heyecanına ve mutluluğuna ortak oldu. Genel Sekreter Halil Memiş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte şenlikteki çocuklara Osmanlı macunu ve pamuk şeker de dağıttı. Atatürk Kent Parkı'nda gün boyu süren çeşitli etkinlikler de düzenlendi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.