Manisa'da Bugün

MANİSA'NIN KURTULUŞU İKİ DEV SANATÇI İLE ZİRVE YAPTI

YAŞAM

MANİSA Belediyesi, Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, Türk Pop Müziği’nin iki devi İzel ve Sinan Akçıl’ı Manisalılarla buluşturdu. Meydanı dolduran binlerce Manisalı, sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendi.

Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü kutlamaları kapsamında, Manisa Belediyesi, Türk Pop Müziği’nin iki devini Manisalılarla buluşturdu. Konseri Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Serpil Çakır, Taner İçöz, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu ve binlerce Manisalı izledi. Gecede ilk olarak şarkıcı İzel sahne aldı. 90’lardan günümüze yaptığı onlarca şarkıyı Manisalı hayranlarıyla birlikte seslendiren şarkıcıya, Manisalılar alkışlarıyla eşlik etti. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan sanatçı, daha sonra yerini ünlü şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl’a bıraktı. Sahne şovları ve seslendirdiği şarkılarla, kendisini izlemeye gelen Manisalıları coşturan Akçıl, zaman zaman sahneden inerek, hayranlarıyla birlikte şarkılarını seslendirdi.

Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu çiçek takdim etti

Konserin ilerleyen dakikalarında pop şarkıcısı Sinan Akçıl, sahneye Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu’nu davet etti. Performansından dolayı şarkıcıyı kutlayan Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, şarkıcıya çiçek ve içerisinde Manisa Mesir Macunu ürünlerinin yer aldığı çantadan takdim etti. Daha sonra sahneye İzel’i de davet eden Sinan Akçıl, düet şarkılarla Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konser, havai fişek gösterileriyle noktalandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.