Manisa'da Bugün

Mehmet Çerçi'den kadınlara 8 mart jesti

YAŞAM

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilçede yaşayan kadınların gününü kutladı. Belediyede çalışan kadın personelleri de unutmayan Başkan Çerçi, bu günün önemine dikkat çekti. 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı. Başkan Çerçi, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilk olarak Forum Magnesia AVM’de gerçekleştirilen etkinlikte karşılaştığı bayanlar ile belediyede çalışan bayan personellere çiçek vererek günlerini kutladı. Etkinliklerde Belediye Başkanı Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur ve Şaver Yüksel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak, Yunusemre Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Doğdu Taşkıran katıldı. 

Kadına bir gün değil her gün değer verilmesi gerektiğini dile getiren Başkan Çerçi, “Kadın anne, kardeş, eş, anneanne, babaanne; kısacası bizi yetiştiren bugüne getiren insan… Kadınlarımızın hayatın her alanında daha fazla yer alması gerektiğine inanıyorum. Bizler de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlarımızın gününü kutladık ve kendilerine çiçek takdim ettik. Belediye olarak gün boyu çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Toplumumuzda kadınlarımızın yeri ayrıdır. Şu anda sayısı 10’u bulan hanımlar lokali ve meslek edindirme kurslarımızda hanımlarımız okuma yazma kursundan, dokumacılığa, kuaförlükten dikiş nakışa kadar yaklaşık 30 branşta eğitim görüyor. Onlar için bizler de belediye olarak elimizden gelen çalışmalara tüm gayretimizle imza atacağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.