Manisa'da Bugün

MURAT BAYBATUR NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

YAŞAM

Ak Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mecit Osmanlı, hayatını Seçil Şenol ile birleştirdi. Genç çifti bu mutlu gününde Ak Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur yalnız bırakmadı.

Arena düğün salonunda gerçekleştirilen düğüne AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel, İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Başkanı İbrahim Onaylı, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ve İl Gençlik Kolları eski Başkanı Selman Alkış, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmanlı ve Şenol aileleri ile çok sayıda davetli katıldı. 
Davetlilerin alkışları arasında nikâh masasına oturan Mecit Osmanlı ve Seçil Şenol’un nikâhını Manisa Belediyesi Nikâh Memuru Nurettin Başkurt kıydı. Nikâh şahitliğini ise AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel, İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Başkanı İbrahim Onaylı, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ve İl Gençlik Kolları eski Başkanı Selman Alkış yaptı. 
Evlilik cüzdanını geline veren Ak Parti İl Başkanı Murat Baybatur, “İnancımız ve geleneklerimiz gereği evliliğe çok büyük önem veriyoruz. Bu gençlerimiz de bu yaşta birbirlerini gördüler, beğendiler ve evliliğe karar verdiler. Bizlerde gençlerimizin bu mutlu gününde onların evliliğine şahitlik yaptık. Bundan daha büyük mutluluk olamaz. İnşallah her günleri bugünkü kadar sevinçli olur. Her iki gencimize mutluluklar diliyorum.”dedi.
Nikâh akdinin ardından genç çift, ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaptı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünde, genç çiftlerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.