Manisa'da Bugün

NURLUPINAR’A YENİ SOSYAL ALAN

YAŞAM

Nurlupınar mahallesi yeni park alanına kavuşuyor. Şehzadeler Belediyesi Fen işleri ekipleri Nurlupınar Pazar yeri yanında bulunan boş alanda bölgeye rahat nefes aldıracak park alanı yapımı çalışması başlattı. Alanda yapılacak olan yeşil alan çalışmasıyla Nurlupınar mahallesine yeni bir sosyal alan kazandırılacak.

Şehzadeler Belediyesi Nurlupnar’da yeni bir yeşil alan çalışması başlattı. Nurlupınar Pazar yerinin yanında atıl durumda bulunana boş alanda çalışma başlatan Şehzadeler Belediyesi 4 bin metrekarelik boş alanda yeşillendirme, bitkisel ve yapısal peyzaj, yürüyüş yolları, ağaçlandırma ve oturma alanları oluşturacak. Özellikle sıcak havalarda vatandaşların vakit geçire bilecekleri sosyal donatı alanları oluşturmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Nurlupınar mahallemizde Pazar yerinin yanında atıl durumda bulunana alanda belediye ekiplerimiz hummalı bir çalışma başlattılar. Bu yaklaşık 4 bin metrekarelik alanda yapılacak düzenleme çalışması ille Nurlupınar mahallemizde yepyeni bir sosyal donatı alanı kazandırmış olacağız. Şuan ilk olarak zemin düzeltme çalışmaları yapan fen işleri ekiplerimiz alanda gerekli düzenleme yaptıktan sonra park bahçeler müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz alanda hızlı bir şekilde yeşillendirme çalışmalarına başlayacak. Nurlupınar mahallesine yeni park olarak kazandıracağımız bu alanda yürüyüş yolları, bitkisel ve yapısal peyzaj çalışması, ağaçlandırma çalışması, çimlendirme çalışmaları, kamelyalar ve oturma banklar yapılacak özellikle yazın sıcak havalarda vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte serin serin oturup rahatça vakit geçirebilecekleri bu yeni çalışmamız hem, Şehzadeler ilçemize hem de Nurlupınar mahallemize hayırlı olsun” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.