Manisa'da Bugün

OBASYA'YA BÜYÜKŞEHİR ELİ DEĞECEK

YAŞAM

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Pala ve MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Yaşar Coşkun’u makamında ağırladı. Pala, turizme verdiği desteklerden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Pala ve MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Yaşar Coşkun’u makamında konuk etti. Obasya projesi hakkında bilgiler veren Pala, “Başından beri destek verdiniz. Çok teşekkür ederiz. Her ortamda da dile getirdiniz. Projemiz iyi gitti. TKDK’den ve Zafer Kalkınma Ajansı’ndan hibeler aldık. Ufak tefek sorunlarımız oluyor. Özellikle bürokrasiye bu işleri anlatmakta zorluk çekiyoruz. Burayla ilgili ilk yapı ruhsatını, sizin desteğinizle 5 gün gibi kısa bir sürede almıştık. Sonra yapı kullanım iznini aldık. Şimdi işletme ruhsatı isteniyor. İşletme ruhsatı için başvurduk” diye konuştu. Obasya çadırları ve çevre düzenlemesi hakkında da bilgiler veren Pala, Obasya yolunun yapımı konusunda da desteklerinden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür etti. Başkan Ergün, Obasya açılışının Mesir Festivali’ne yetişmesi durumunda misafirleri burada ağırlamak istediklerini belirtti.

Ergün’e Mini Atatürk Büstü Hediyesi

Obasya Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Pala, Başkan Ergün’e mini Atatürk büstü ve Yuntdağı Turizm Destinasyonları ve Yuntdağı Turizm Alt Eylem Planı kitaplarından oluşan çeşitli hediyeler takdim etti. Pala, “Her yere Atatürk adını veren bir başkana Atatürk yakışır dedik” diye konuştu. Başkan Ergün de hediyenin kendisi için çok anlamlı olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.