Manisa'da Bugün

Ömer Özkara Güven Tazeledi!

YAŞAM

Manisa Genç İşadamları Derneği 11. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Geçen dönem MAGİAD Başkanlığına seçilen Ömer Özkara, yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa tek aday olarak yeniden seçildi.

 Manisa Genç İşadamları Derneği 11. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Geçen dönem MAGİAD Başkanlığına seçilen Ömer Özkara, yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa tek aday olarak yeniden seçildi. Divan Başkanlığını İdris Şendil’in yaptığı genel kurulda divan üyeliklerini Hüseyin Işıkal ve Kıvanç Kurtaslanoğlu yaptı. Genel kurulun sonunda Dernek Başkanı Ömer Özkara, 6, 7, 8, 9. Dönem başkanları ve 10 dönem yönetim kurulu üyelerine katkılarından ve emeklerinden dolayı plaket verdi.

Manisa’nın etkin derneklerinden Manisalı Genç İşadamları Derneği ( MAGİAD) Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdiği 11. Genel Kurul’unda tek liste ile giden Başkan Ömer Özkara yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Toplantı divan başkanlığının oluşturulmasıyla başladı. Hüseyin Işıkal ve Kıvanç Kurtaslanoğlu’ndan oluşan divanın başkanlığını İdris Şendil gerçekleştirdi. Mali raporların ve faaliyetlerin okunmasının seçimlere geçildi. Tek aday olarak genel kurulu yapılan kongrede 10. Dönem başkanı Ömer Özkara, yeniden başkanlığa seçildi.

Bir önceki dönemde yaptığı çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendiren Başkan Ömer Özkara, 100 yakın etkinlik gerçekleştirdiklerini yapılan etkinliklerin ise gerek MAGİAD üyelerine yönelik gerekse Manisalılara hizmet olarak yapıldığına dikkat çekti. Yapılan yeni dönemdeki faaliyetlerinin başında Sevgi Evleri’ne önem vereceklerini ifade eden Özkara, üyelerin özellikle Sevgi Evlerine yönelik çalışmalara ağırlık vermelerini istedi.

Maldan ve Sakallı Yuntdağı köylerinde öğrencilere yönelik katkı ve yardımların yeni dönemde de farklı köy okullarında devam edeceğine işaret eden Başkan Ömer Özkara, eğitime öncelik verileceğini kaydetti. MAGİAD’ın kurulduğu tarihten bu yana ilk defa süreli yayına başladığını da ifade eden Özkara, çıkardıkları dergi ile yapılan çalışmaları kayıt altına aldıklarına vurgu yaptı. 

Ayrıca MAGİAD yeni bir yapılanma sürecine girdi. Proje, organizasyon ve basın-yayın komisyonları yapılandırıldı.Farklı komisyonlarda yeralan isimler aktif olarak faaliyetlerini gerçekleştirmeye devam edecek Magiad’bir adım ileriye taşımanın üzerlerine düşen sorumluluğunu yerine getirmeye devam edecekler.Komisyonlar ve yapılanmalar şu şekilde oluşturuldu;

YÜKSEK İSTİŞARE KURULU

1-SALİH FULCUN

2-LEVENT AKÇALI

3-GÖKAY BUDAK

4-FATİH YILMAZ

5-MEHMET AYDIN

6-ASIM KABADAĞ

7-NİZAMETTİN BARDAKCI

HAYSİYET DİVANI

1-BAHRİ KURTOĞLU

2-RENAN ÇAPRA

3-İDRİS ŞENDİL

4-GÜRKAN ATILGAN

5-SERDAR İZCİ

FEDERASYON DELEGELERİ

1-SALİH FULCUN

2-LEVENT AKCALI

3-ÖMER ÖZKARA

4-HÜSNÜ ARSLAN

5-ŞEYDA DAĞLI

6-ERTUNÇ EYİ

DENETLEME KURULU

1-SEMRA KAPLAN

2-FİGEN İLHAN

3-JÜLİDE KIYAK

 

 

 

 

 

 

 

YÖNETİM KURULU

1- ÖMER ÖZKARA

2-HÜSNÜ ARSLAN

3-ERTUNÇ EYİ

4-AHMET DEMİRARSLAN

5-ŞEYDA DAĞLI

6- İSMAİL KOŞAR

7-ÖMER GERİTER

8-İSMAİL GÜLERYÜZ

9-ADİL YASİN

10- EZGİ ÇUBUKÇU

 

KOMİSYONLAR

ORGANİZASYON KOMİSYONU:

1-YAKUP UYSAL

2-MERT EYİGÜL

3-ABDULLAH RÜZGAR (BAŞKAN)

4-ÖZGÜR ÖNDEROĞLU

5-EMRAH KIVRAK

6-SAMET SEVİNÇ

7-ÖZER ATBİNER

PROJE KOMİSYONU:

1-SERDAR BOZYAKA (BAŞKAN)

2-GÖKHAN TÜFEKCİ

3-GÜRDAL YOLCU

4-GONCA TARZAN

5-H. KÜBRA İÇÖZ

6-ERDEM BALABAN

7-ÖMER POLAT

 

 

 

BASIN-MEDYA KOMİSYONU:

1-MURAT ARSLAN

2-SİBEL OBEN

3-SİBEL KAHVECİ

4-ELÇİN MERCÜL

5-ABDULLAH AKTARLI

6-SEDEF ÖZGİRGİN

7-AYŞENUR KOZANOĞLU

8-BERNA ERDEM

9-TUBA BİÇER

10-ORHUN YALÇIN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.