Manisa'da Bugün

ŞEHZADELER BELEDİYESİ BUNGALOV EVLERİNİ AĞUSTOS'TA HİZMETE SUNUYOR

YAŞAM

MANİSA'nın Şehzadeler İlçe Belediyesi'nce işletilecek olan Spil Dağı Atalanı Mevkii'ndeki bungalov evlerinin, Ağustos ayının ilk haftası hizmet vermeye başlayacağı açıklandı.

AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından işletmesi kendilerine devredilen bungalov evleri hakkında bilgi verdi. Evlerin iç düzenlemesinin sürdüğünü belirten Başkan Çelik, "Atalanı Mevkii'ndeki 42 bungalov evinden 39 tanesini işletmesi belediyemize verildi. Üçü ise Doğa ve Milli Parklar Genel Müdürlüğümüze verilmiştir. Evlerin içlerine yatak alımları ve eşyaların yerleştirmesi sürüyor. 39 bungalov evinden 25 tanesi 1+1 iken, 14 tanesi ise 2+1'dir. Çalışmalarımız bittikten sonra Ağustos ayının ilk haftası evlerimize vatandaşımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu. 


Bungalov ev fiyatlarının henüz kesinleşmediğinin altını çizen Başkan Çelik, "Şuanda tam olarak bir fiyatta karar kılamadık. Ancak düşüncemiz 90 ile 150 lira arasında bir fiyat belirlemek. Fiyat belirleme çalışmamız sürüyor" diye konuştu.


Bungalov evi rezervasyonlarının da Ağustos ayının ilk haftası başlayacağını dile getiren Başkan Çelik, "Rezervasyonlarımız belediye bünyesindeki şirketimize yapılacak. Sanırım Ağustos ayı başından itibaren bungalov evlerimize büyük bir rağbet olacak. Çünkü şimdiden soran ve yer ayırtmak isteyen vatandaşlarımız var. İzmir'den bile arayan vatandaşlarımızın çok olduğunu gördük. Zaten geçmişte de bungalov evlerimize dışarıdan rağbet çok olduğunu biliyorduk. Çünkü bu evlerimiz hem yaz ayında hem de kış ayında büyük ilgi çekiyor. Bunun sebebi ise Spil Dağı'mızın yaz ve kış ayında da ayrı bir güzelliğinin olmasıdır" diye konuştu.

Yorumlar (1)

Erol ozsaracoglu 8 Yıl Önce

Mükemmel tatil dinlenme biz emekliler için iyi olacak eylül ekim veya kasım ayında bir dönem iyi olur bilgi verirseniz sevinirim 05413234995 başarılarının devamını dilerim

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.