Manisa'da Bugün

ŞEHZADELER'DEN SÜNNET ŞÖLENİ

YAŞAM

MANİSA'da, ailesinin maddi durumu iyi olmayan 161 çocuk için toplu sünnet şöleni düzenlendi.

 MANİSA'da, ailesinin maddi durumu iyi olmayan 161 çocuk için toplu sünnet şöleni düzenlendi.

Manisa Dostlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından 2010 yılından beri düzenlenen toplu sünnet şölenine bu yılki etkinliğine AK Partili Şehzadeler ile Yunusemre belediyeleri de destek verdi. Şelale Plaza'da düzenlenen şölene AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı Başkanı Engin Yüksel, İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı ile sünnet olan çocukların aileleri katıldı.

Mehter konseri ile başlayan şölenin açılış konuşmasını yapan Dostlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Reşit Ürper, 2010 yılından bu zamana kadar bu geleneği sürdürdüklerini söyledi. Dernek Başkanı Ürper, 2010 yılında Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç7ın himayelerinde başladığımız sünnet şöleni ile 2011 yılında 79, 2012'de 101, 2013'de 173, bu yıl da 161 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Amacımız ihtiyaç sahibi ailelerimize bu mutluluğu yaşatabilmek" diye konuştu. 

Törene katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de her insanın gücü dahilinde ybu tür etkinliklere yardımda bulunması gerektiğini altını çizdi. Belediye Başkanı Çelik, "Dünya imtihan dünyası. Herbirimiz gücümüz ve imkanlarımız dahilinde hayırlarda bulunmalıyız. Derneğimiz 2010 yılından bu zamana kadar kendi gücü ve hayırseverlerin desteğiyle elinden gelen gayreti gösteriyor. Belediye olarak 

bu tür etkinliklere katkı sağlayacağız" dedi. Konuşmaların ardından 161 sünnet çocuğuna kol saati hediye edildi. Şölende seslendirilen şarkılar eşliğinde sünnet çocukları aileleriyle birlikte oynayarak erkekliğe ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşadı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.