Manisa'da Bugün

SERDAR TUNCER MEHMET AKİF'İ ANMA PROGRAMINA KATILIYOR

YAŞAM

Manisa’ da şube olarak kuruluşunun üzerinden henüz iki yıl bile geçmeden, yaptığı etkinliklerle ses getiren TDED Manisa Şubesi yeni bir faaliyetle Manisa’ lıların önüne çıkmaya hazırlanıyor.

Televizyon programcısı ve şair olarak kamuoyunun takdirini kazanmış olan sanatçı Serdar Tuncer 24 Ocak 2015 akşamı saat 19.30 da Lale Kültür Sitesi’nde sevenleri ile buluşuyor. Türkiye Dil Edebiyat Derneği Manisa Şubesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Kur’an tilaveti ve sema gösterisi ile başlayacak. Programda TDED Manisa Şube Başkanı ve Manisa Milletvekili Doçent Dr. Selçuk Özdağ’da, Akif’in hayatı ve dava adamlığı konusunda bir konuşma yapacak.

Ücretsiz olarak halka sunulacak geceye bütün Manisa’lı hemşehrilerinin katılımını bekleyen Şube Sekreteri Erdal Çil, geceye ayrıca TDED Genel Merkez yöneticilerinden, Gençlik Sorumlusu Mustafa Sercan Şen’in de katılacağını duyurdu. Şubelerinin iki yıl içinde yaptığı etkinliklerinin TDED Genel Merkezince de takip ve takdir edildiğini bildiren Çil, Manisa’lı hemşerilerinin de kendilerine son derece duyarlılık gösterip destek verdiklerini, faaliyetlerine verilen bu desteğin de anlamlı olduğunu ve kendilerine güç verdiğini söyledi. Dilimiz ve kültürümüzü zenginleştirici bu tür etkinliklerine önümüzdeki günlerde de devam edeceklerini duyuran Şube Sekreteri, Sanatçı Serdar Tuncer’ in de, bu etkinlik ile Şehzadeler diyarı Manisa’yı ve Manisa insanını bu vesile ile daha iyi tanıma fırsatı bulacağını bütün Akifseverleri cumartesi gecesi yapılacak olan geceye beklediklerini bildirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.