Manisa'da Bugün

Tanrıverdi, Yormaz’ı yormadı

YAŞAM

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Merkez Barbaros Mahallesinde oturan ve annesinin kucağında okula gidip gelen yürüme engelli bir vatandaşı daha sevindirdi.

 AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Merkez Barbaros Mahallesinde oturan, Manisa Kemal Pınar İlköğretim Okulunda eğitim-öğretim gören 15 yaşındaki yürüme engelli Süleyman Yormaz’ın akülü tekerlekli sandalye isteğini yerine getirdi. Tanrıverdi’nin isteği doğrultusunda harekete geçen Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, İl Genel Meclisinin aldığı kararla ve İl Özel İdaresi tarafından alınan akülü sandalyeyi İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürü Salim Eroğlu ile birlikte yürüme engelli vatandaşımız Süleyman Yormaz’a teslim etti.
Teslim sırasında mutluluğu gözlerinden okunan Yormaz ailesi adına duygu ve düşüncelerini dile getiren baba Himmet Yormaz, “Sayın Vekilimizden, çocuğumuzun okuluna rahat gidip gelebilmesi, arkadaşları ile sokakta dolaşabilmesi için akülü tekerlekli sandalye talebimiz olmuştu. Allah’a şükürler olsun ki bu talebimiz şuan yerine getirildi. Az önce söyleyecek çok sözüm vardı ama şuan sevincimden ne söyleyeceğimi dahi unuttum. Kısaca şunu söylemek isterim ki; Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Bizim içerisinde bulunduğumuz bu sıkıntılı durumdan kurtulmamıza vesile olan Milletvekilimiz Tanrıverdi başta olmak üzere, Manisa Valiliğine, Manisa İl Genel Meclisine, Manisa İl Özel İdaresine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim isteğimizi yerine getirenlerden Allah razı ve memnun olsun.”dedi. Baba Yormaz ayrıca, akülü tekerlekli sandalyenin teslimini yapan Onaylı ile Eroğlu’na da teşekkür ederek hayır duasında bulundu.
Manisa İl Genel Meclisinin bu ve buna benzer sosyal sorumluluk Projelerine imza attığını ifade eden Onaylı, “Yormaz ailemiz yürüme engelli kardeşimize akülü tekerlekli sandalye verilmesi yönünde partimizin MKYK Üyesi aynı zamanda Manisa Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Tanrıverdi’den talepleri olmuş. Bu talep bize ulaşır ulaşmaz yürüme engelli kardeşimizi sıkıntılı durumundan kurtarmak için meclisimizin kararıyla İl Özel İdaremiz kaynaklarından alınan akülü tekerlekli sandalyeyi ailemize teslim ettik. Amacımız insanlarımızın içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumlarına hem çare hem de onların mutluluklarına ortak olarak hayır dualarını almaktır.”diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.