Manisa'da Bugün

TÜRKAN SULTAN'A YAKIŞMAYAN ORGANİZASYON

YAŞAM

Manisa Harem Güzellik Merkezi'nin organize ettiği ve Türkiye'nin sultanı Türkan Şoray'ın da katıldığı 'Harem Sultanını Seçiyor' isimli güzellik yarışmasının gala gecesi, beklenen kalitede gerçekleşmedi.

 Manisa Harem Güzellik Merkezi'nin organize ettiği ve Türkiye'nin sultanı Türkan Şoray'ın da katıldığı 'Harem Sultanını Seçiyor' isimli güzellik yarışmasının gala gecesi, beklenen kalitede gerçekleşmedi. Gecenin duyurulandan 3 sat geç başlamasının yanı sıra, modellerin podyuma çıkmasının ardından kazananların isimleri açıklanması gerekirken doğum günü kutlaması yapıldı. Tüm bunlar yaşanırken, Türkan Şoray galanın bitmesini sıkıntı içerisinde bekledi.

Manisa Harem Güzellik Merkezi'nin organize ettiği ve Yunusemre Belediyesi'nin destek verdiği 'Harem Sultanını Seçiyor' isimli güzellik yarışması, düzenlenen gala gecesiyle sona erdi. Anemon Otel'de düzenlenen geceye Türkiye'nin sultanı Türkan Şoray, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ve çok sayıda ünlü isim katıldı.

Gala gecesinin başlama saati 17:00 olarak duyurulmasına rağmen gece, 3 saatlik gecikmeyle start aldı. Modellerin kısa süreli defilesi ardından Bülent Ersoy'un eski eşi Armağan Uzun sahneye çıktı. Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz eserlerini seslendiren Uzun'un mini konserinde Türkan Şoray'ın sıkıldığı objektiflere yansıdı.

Uzun'un konseri ardından Manisa Harem Güzellik Merkezi sahibi Birsen Türkoğlu'na süpriz bir doğum günü partisi hazırlandı. Türkoğlu'nun çeşitli resimleriyle yapılan slayt gösterisi ardından doğum günü kutlaması yapıldı.

Doğum günü kutlamasının ardından ise Kırgızistan'da yaşayan sanatçı Salamat Sadikova sahneye çıkarak, geleneksel Kırgız şarkılarını seslendirdi.

2 mini konser ve bir doğum günü kutlaması sonrasında güzellik yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Yürümekte sıkıntı yaşamasına rağmen sık sık sahneye çağırılan sultan Türkan Şoray, yorgun ve gergin bir halde gala gecesinin bitmesini bekledi.

Öte yandan, geceye katılan tüm protokol üyelerinin isimlerinin okunması ve konuşma yapmalarına izin verilmesine rağmen CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz'ün isminin okunmaması dikkat çeken noktalar arasındaydı.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.