Manisa'da Bugün

Türkiye'nin en güzel pazar yeri Yunusemre'ye yapılacak

YAŞAM

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Mart Ayı Meclis Toplantısı’nda Türkiye’nin en güzel kapalı pazaryeri projesinin ihalesini tamamladıklarını duyurdu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Mart Ayı Meclis Toplantısı’nda Türkiye’nin en güzel kapalı pazaryeri projesinin ihalesini tamamladıklarını duyurdu. Güzelyurt’ta hayata geçirilecek projeyi kısa bir süre içerisinde tamamlamayı planladıklarını belirten Başkan Çerçi, “Türkiye’ye örnek olacak bir projeyi daha Manisa’ya kazandırmaktan dolayı gururluyuz” diye konuştu. 

Yunusemre Belediye Meclisi Mart Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantı öncesi gündemi değerlendiren Belediye Başkanı Çerçi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olan askerlerimizin ailelerine başsağlığı; gazilerimize de geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Çerçi, geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla tedavisi devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil’e de acil şifalar temenni etti. 16 maddenin görüşüldüğü toplantının gündeminde Yunusemre Belediyesi’nin iddialı projeleri arasında yer alan Güzelyurt Pazaryeri Projesi vardı. Proje ile ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Çerçi, belediye imkânlarıyla yapılacak projenin ihalesini geçtiğimiz günlerde tamamlayarak yüklenici firmaya yer teslimini yaptıklarını söyledi. 

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR PROJE”

Türkiye’ye örnek olacak bir projeyi Manisa’ya kazandırdıklarını kaydeden Başkan Çerçi, “Projemizin ihalesini gerçekleştirdik. Belediyemizin finanse ettiği iddialı bir proje. Yaklaşık 21 milyon bedelli bir proje. 29 bin metrekare kapalı alan, yeraltı ve açık otoparkı, zemin kat ve birinci katı pazaryeri üst katı da kültür merkezi olarak kullanılacak çok yönlü bir proje. Belki de ülkemizde bu kapsamda ilk olacak projeyi 10-12 ay gibi bir sürede tamamlamayı planlıyoruz. Projede emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özgün bir çalışma oldu. Türkiye’ye örnek bir proje olduğunu düşünüyorum” diye konuştu. Toplantı sonrasında Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nın 3 Nisan Salı Günü saat 18.30’da yapılması kararlaştırıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.