Manisa'da Bugün

VALİ DAŞÖZ ENGELLİLER İLE PİKNİKTE BULUŞTU

YAŞAM

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve eşi Nilgün Daşöz Sarıalan Köyü’nde düzenlenen piknikte engellilerle bir araya geldi. Piknikte Engelsiz Yaşam Merkezi’nin Sarıalan Köyüne yapılması kararlaştırıldı.

 Manisa Belediyesi Kent Konseyi tarafından organize edilen pikniğe Vali Halil İbrahim Daşöz ve eşi Nilgün Daşöz’ün yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Manisa Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç, engelli dernek yöneticileri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.
Vali Daşöz burada yaptığı konuşmada engellilerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, onlarla beraber olduğunda ayrı bir huzur bulduğunu belirtti. Vali Daşöz, Sarıalan Köyü halkına da yaptıkları bu ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini iletti. Düzenlenen etkinlikte, piknik yaptıkları alanın engelsiz yaşam alanı olabilmesi için engelli dernekleri ile toplantı yapıldı. Toplantıda Engelsiz Yaşam Merkezinin Sarıalan Köyü'ne yapılmasına oy birliği ile karar verildi. Vali Daşöz, engelli derneklerinin bir araya gelerek yapacakları çalışma sonucu Engelsiz Yaşam Merkezi'nin hayata geçirilebileceğini söyledi.
Piknikte Sarıalan Köyü kadınları yaptıkları gözlemeleri ikram ettiler. Neşe içinde geçen etkinlikte engelli vatandaşlar gönüllerince eğlenceli bir gün geçirdiler.





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.