Manisa'da Bugün

VE SOLMAZ 48 YAŞINDA

YAŞAM

Manisa İl Genel Meclis (İGM) Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı ve İl Genel Meclisi Personelinden Başkan Solmaz’a doğum günü sürprizi yapıldı.

 Meclis çalışanları tarafından organize edilen doğum günü pastasını 48 yaşına merhaba diyen İGM Başkanı Solmaz, AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, MHP Grup Başkan Vekili Halil Turkut, CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Hoşafçı ve Meclis personeli ile birlikte kesti. Kendisine yapılan doğum günü sürprizi karşınında duygulanan Başkan Solmaz, “Arkadaşlar bu gün itibariyle 48 yaşıma merhaba dedim. Allah hepimizi sağlıklı huzurlu ve mutlu bir şekilde daha nice yıllara kavuşturmak nasip etsin. Bu doğum günü sürprizini yapan personelime ve sizlere teşekkür ediyorum.”dedi.

Meclis toplantısının ardından makamına geçen Solmaz’a bir sürprizde AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylıdan geldi. Onaylı, 48 yaşına giren Başkan Solmaz’a bir gömlek hediye ederek, sağlık ve huzur içerisinde daha nice yıllara kavuşmasını diledi. Başkan Solmaz’da doğum günü sürprizi yapan Onaylı’ya teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.