Manisa'da Bugün

Yumuşak ve Rahat Erkek Triko Çeşitleri

YAŞAM

Kural olarak, insan hayatta bir şeyler elde ettiğini göstermek ister ve bu her şeyden önce görünüşe yansır. 

Kural olarak, insan hayatta bir şeyler elde ettiğini göstermek ister ve bu her şeyden önce görünüşe yansır. Bu durumda elbette triko gibi kıyafetler konfor ve rahatlık vermelidir.Erkekler için rahat kıyafetler gerçek bir bulgudur. Rahatlıktan sonra diğer bir unsur ise stil ve desenlerdir.

Erkek Triko Stil ve Desenleri

Büyük ilgi dirsekler üzerinde kurulu deri yamaları ile ilgi şık triko ve kazak seçeneklerine yöneliyor. Bu sezon onları bolca göreceğiz. Oval veya yuvarlak şekli ile çeşitli figürleri ve ilave ekleri trend halindedir. Genel olarak erkek modasında deri, süet, nubuk gibi malzemeler de moda. Yamalar için zorunlu gereksinim, triko çizgileriyle renk kombinasyonudur. Erkek giyim tasarımcıları şeritlere ve kare desenlere dikkat çekerler. Küçük kare desenlerin yerini büyük kareler alıyor. Sıkı bir stilin ana vurgusu ise dikey şeritlerdir. Ayrıca soyut desenler ve farklı varyasyonların geometrik şekilleri de popülerdir.

Klasik ve Modern Trikolar

V yaka, O yaka, şal yaka veya balıkçı yaka kazaklar, gofret ve kablo desenleri ile yine klasik erkek giyim koleksiyonlarımızı süsleyecek. Mavi, hardal, mor gibi moda renkli erkek triko modelleri yanında, gözde versiyonlar, https://www.kigili.com/erkek-triko/ adresinden görülebilir. Triko çeşitleri ile uyumlu pantolon modelleri, gömlek, kravat, kışlık ceket, kaban ve mont modellerine de göz atmanızda fayda var, zira Kiğılı online alıverişte çok özel avantaj ve sürpriz indirimler sunuyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.