Manisa'da Bugün

ALPARSLAN TÜRKEŞ KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI RESMİ AÇILIŞI BAYRAMDAN SONRA

GÜNDEM

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımında son aşamaya gelinen Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

İzmir-Manisa şeridinin açılmasının ardından Manisa-İzmir şeridinin açılması için çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Başkan Ergün, “Manisa’mızın trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan bu kavşağımız, aynı zamanda kentimize yakışır bir proje olacak” dedi.

Manisa Belediyesi’nin önemli projelerinden bir tanesi olan Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’nda sona gelen çalışmaları Belediye Başkanı Cengiz Ergün yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil’den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, “Dün itibariyle İzmir istikametinden Manisa’ya gelen araçlara hizmet verecek olan şeridimizin asfaltını tamamlayarak, bu şeridi hizmete açtık. Şimdi de Manisa-İzmir şeridinin faaliyete geçmesi için burada hızla çalışmalar devam ediyor. Salı günü itibariyle şeridin açılması için ilgili firma yetkilileri özveriyle çalışıyor. Aydınlatmaları, asfaltı, dev takı ve levhalarıyla, yeşillendirmesiyle modern bir kavşağı Manisa’mıza kazandıracağız” dedi.

Resmi açılış bayramdan sonra

Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantısında meclis üyeleriyle birlikte modern kavşağa merhum Türk büyüğü Alparslan Türkeş’in adını verdiklerini hatırlatan Başkan Ergün, “Bu önemli ismin Manisa’da yaşatılması için üzerimize düşeni yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı öncesi bir aksilik olmazsa kavşağın trafiğe açılmasında bir sakınca yok. Resmi açılışımızı da bayramdan sonra inşallah yapacağız. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, kazasız-belasız, aileleriyle, sevdikleriyle mutlu bayramlar geçirmelerini diliyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.