Manisa'da Bugün

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ'NDE BİR İSTİFA DAHA

GÜNDEM

Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Cülen, AK Parti'deki görevinden istifa ederek bağımsızlar koltuğuna oturdu. Gölmarmara Koordinatörlüğü görevine atanan Cülen, "Büyükşehir Belediyesi ile ilçemize güzel hizmetler yapacağız." dedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti grubundaki istifaların ardı arkası kesilmiyor. Partisinden istifa ederek mecliste bağımsızlar koltuğuna oturan yeni isim Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Belediye Meclis Üyesi Ahmet Cülen oldu.
GÖLMARMARA AYAĞA KALDIRILACAK

Cülen yaptığı açıklamada, Gölmarmara'ya daha güzel hizmetler kazandırılabilmesi için partisinden istifa ettiğini ve Büyükşehir'in imkanlarından ilçenin yararı için faydalanacaklarını söyledi. Cülen, "AK Parti Büyükşehir Meclis Üyeliği görevimden ve partimden istifa ettim. Gölmarmara'ya daha güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum. İlçemiz için Büyükşehir'in imkanlarından sonuna kadar faydalanacağız. Gölmarmara'ya güzel hizmetler yapacağız. Bunun güvencesini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den aldık." dedi.

KOORDİNATÖR OLDU


Cülen, istifanın ardından Gölmarmara İlçe Koordinatörlüğü'ne atandığını da açıkladı. Ahmet Cülen, "Büyükşehir olarak Gölmarmara'da yapılabilecek her şeyi sonuna kadar hayata geçireceğiz." diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.