Manisa'da Bugün

BÜYÜKŞEHİR'E HURDA ARAÇ FİLOSU

GÜNDEM

Manisa’da mal paylaşımında Büyükşehir Belediyesine verilen iş makineleri bu kadar da olmaz dedirtti. Devredilen 98 araç ve iş makinesinden 50’sinin hurda olduğu belirtilirken, bazı araçlarının direksiyonun bile olmaması hayrete düşürdü.

Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte İl Özel İdaresine ve belde belediyelerine ait araç ve iş makinelerini Manisa Valiliği bünyesinde kurulan Devir Tasfiye komisyonu paylaştırdı. Ancak Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen araç ve iş makineleri büyük bir şaşkınlık yarattı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de araçların bulunduğu Muradiye Şantiyesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün’e incelemelerde Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Mümin Deniz ve Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de eşlik etti. 

Büyükşehir’e direksiyonu bile olmayan araç verdiler

Belde belediyelerinden vinçlerle şantiyeye taşınan çoğu kullanılmaz halde olan araçları tek tek inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Büyükşehir Belediyemize devredilen 98 araç ve iş makinesinden 50’si kullanılmaz halde. Lastikleri sökülmüş, motoru ve hatta direksiyonu olmayan araçların birçoğu belde belediyelerinden vinçlerle şantiyemize taşındı. Bunun yanı sıra bu araçların icra borçları da Büyükşehir Belediyemize devroldu. Büyükşehir Belediyemizin yeni araç alımlarını eleştirenler Manisalılara bu araçlar ile hizmeti mi layık görüyor” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.