Manisa'da Bugün

CHP’Lİ NURLU, “TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE GÜVENLİK ZAFİYETİ VAR”

GÜNDEM

Gaziantep’te yaşanan terör saldırısı ardından açıklama yapan CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, “Şehrin merkezinde yapılan bir düğünde canlı bomba patlatılıyor. İstihbarat uyuyor, Türkiye’nin her yerinde güvenlik zafiyeti var.” dedi.

HABER:BERFİN ADICAN
CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, 51 vatandaşın hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısı ardından açıklama yaptı.

Mazlum Nurlu, Türkiye’nin her bölgesinde güvenlik zafiyeti olduğunun altını çizdi.

CHP’li Nurlu, “Gaziantep’te yaşananlar nedeniyle millet olarak büyük üzüntü içerisindeyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.

GÜVENLİK ZAFİYETİ VURGUSU


Gaziantep’teki canlı bomba saldırısının güvenlik zafiyetini apaçık gözler önüne serdiğini söyleyen Nurlu, “Şehrin merkezinde yapılan bir düğünde canlı bomba elini kolunu sallaya sallaya kendini patlatıyor. İstihbarat uyuyor. Bu ülkenin MİT Başkanlığı çalışmıyor. Türkiye’nin her yerinde güvenlik zafiyeti var. IŞİD’in Gaziantep’te yapılandığını biz söyledik. Bunu vatandaşlar, gözlemciler, herkes söyledi. Şimdi tüm bu izlenimlerin yetkililere iletilmesine rağmen 51 vatandaşımız hayatını kaybetti. Diyecek söz bulamıyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi. 

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın FETÖ’yle ilgili yaptığı açıklamalara değinen Nurlu, “İçişleri Bakanı Efkan Ala, 7 bin istihbaratçının 6 bin 500’ü FETÖ’cüydü diyor. 81 ilin emniyet müdürünün 74’ü FETÖ’cü diyor. Cumhurbaşkanının yaverlerinin yalnızca 1’i FETÖ’cü çıkmadı. Bu güvenlik zafiyeti değil de nedir?” diye sordu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.