Manisa'da Bugün

KEÇİLİKÖY KAYAPINAR HATTINA 5 MİLYON TL’LİK YATIRIM

GÜNDEM

Kent merkezinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Belediyesi, Keçiliköy ve Kayapınar bölgesinde hummalı bir çalışma başlattı

 Manisa Belediyesi’nin Keçiliköy ve Kayapınar hattında başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Cem Çöllü ve Park ve Bahçeler Müdürü Serpil Çakır da eşlik etti.
Kayapınar Muhtarı Muharrem Yıldız tarafından ağırlanan Başkan Ergün ve beraberindekiler, çalışmaları inceleleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. İlk olarak Kayapınar Köyü kıraathanesinde oturan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, beraberindekilerle birlikte burada çay molası verdi. Kayapınar Köyü Muhtarı Muharrem Yıldız, başlatılan çalışmalar nedeniyle Başkan Ergün ve Manisa Belediyesi’ne teşekkür etti.

“YEPYENİ VE MODERN GÖRÜNÜM”
Ardından çalışmaların yapıldığı bölgelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Keçiliköy ve Kayapınar hattında altyapı ve üstyapı çalışmalarının startını vermiş bulunmaktayız. Hizmetten adeta yoksun kalmış bu bölgelerimizin yağmur suyu drenaj, kanalizasyon hattı, kaldırım, bordür ve son olarak da asfaltlama yaparak kent merkeziyle eşit hale getireceğiz. Toplam 3,2 kilometreyi bulacak bu çalışmamız. Aşağı yukarı 5 trilyonu bulacak bu yatırımımızla, buralardaki kötü görüntü ortadan kalkacak. Ayrıca Kayapınar Köyü’nün içinden geçen kavşağın da kötü durumda olduğunu tespit ettik. Burayı da düzenleyerek, aydınlatma lambalarını yenileyeceğiz. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Keçiliköy de, Kayapınar da yepyeni ve modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ
Kayapınar’ın ardından Keçiliköy Mahallesi’nde de incelemelerde bulunan Başkan Ergün’e vatandaşlar hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Çalışması tamamlanan hizmetleri yerinde gören Başkan Ergün, yenilenen Keçiliköy Mahallesi Muhtarlığı, oyun ve spor aletleri ile asfaltı tamamlanan bölgeleri tek tek gezdi. Kentin merkeziyle kenar diye tabir edilen bölgeleri arasında hiçbir fark kalmaması için çalıştıklarına vurgu yapan Ergün, “Merkezdeki vatandaşlarımızın yararlandığı hizmetlerin aynısını kenar bölgelerde de hayata geçirmenin çabası içindeyiz. Bu hedefimiz doğrultusunda her mahalleye eşit hizmeti götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.