Manisa'da Bugün

MANİSA TSO’DA GÖREVDEN ALMALAR BAŞLADI!

GÜNDEM

Manisa TSO'da bugün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında odanın Genel Sekreter Yardımcısı Filiz Akbaş görevden alındı. Yeminli Mali Müşavir Sedat Bay’ın da iş akdi feshedildi. Oda başkanına verilen personel alma ve çıkarma yetkisi, yönetim kuruluna geçti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda bugün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında iş dünyasını etkileyecek radikal kararlar alındı.

Manisa TSO Genel Sekreter Yardımcısı Filiz Akbaş, üyelerin kararıyla görevden alındı. Manisa TSO’da görev yapan Yeminli Mali Müşavir Sedat Bay’ın iş akdi de feshedildi. Anlaşma yetkisi Manisa TSO Başkanı’ndan alınıp Yönetim Kurulu’na verildi.

RADİKAL DEĞİŞİM

Öte yandan yine bugün yapılan toplantıda Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’e geçtiğimiz aylarda verilen personel ve harcamalar 0zerindeki yetkiler, kurul üyeleri tarafından geri alındı. Başkan Adnan Erbil'de bulunan kredi kartının da iptal edildiği belirtildi.

Ayrıca Manisa TSO Başkanı Adnan Erbil’e verilen personel alma ve çıkarma yetkisi de iptal edilip Yönetim Kurulu’na verildi.

Yorumlar (2)

Deniz Çolak 8 Yıl Önce

Bu TSO 'ların ne işe yaradığını bilen anlayan ve faydasını gören bir esnaf ve şirket sahibi gösterin anlından öpecem.

teofili 3 Yıl Önce

Çok isabetli olmuş. Bunu kim yaptıysa elleri dert görmesin...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.