Manisa'da Bugün

MANİSA VALİSİ’NDEN MADEN OCAĞINDAKİ YANGIN İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

GÜNDEM

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Manisa’nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında çıkan yangın ile ilgili olarak açıklama yaptı.

 Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Manisa’nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında çıkan yangın ile ilgili olarak, “Maden ocağındaki elektrik kablolarından çıkan yangında dumandan etkilenen 28 işçimizden biri hayatını kaybetmiştir. 27 işçimizin ise Soma ve Akhisar Devlet Hastanelerinde tedavileri sürüyor” dedi. 
Vali Abdurrahman Savaş, Manisa’nın Soma ilçesine bağlı Darkale köyündeki özel bir maden ocağında çıkan yangın ile ilgili olarak açıklama yaptı. Vali Savaş, “Sabah saat 06.20 sıralarında Darkale köyü yakınlarındaki maden ocağında elektrik kablolardan dolayı yangın çıktı. Dumandan etkilenen 28 işçimiz madenden çıkartılarak hastanelere yönlendirilmiştir. 28 işçiden en son çıkarılan Yunus Güçlü (35) isimli işçimiz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 27 işçimiz ise Soma ve Akhisar Devlet Hastanelerinde tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.