Manisa'da Bugün

MANİSA'YA 30 YENİ OTOBÜS

GÜNDEM

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nce ilçelerde kullanılacak 30 yeni minibüs için teslim törenini yapıldı. MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, araçlar sayesinde ilçelerdeki uzak mahallelerde ulaşım sorununun çözüleceğini söyledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce alınan 30 minibüs için Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Karsan yetkilileri ve ilçelerdeki mahallelerden gelen vatandaşlar törene katıldı. Konuşma yapan Başkan Ergün, il genelinde yeni ulaşım hatları belirlediklerini ve eski araçları yenilediklerini ifade etti. Manisa'da geniş bir ulaşım planı hazırladıklarını dile getiren Ergün, modern, konforlu ulaşım sistemiyle buluşturmak için ilk olarak kent geneline 71 otobüs aldıklarını ve ulaşımda büyük bir değişim hamlesi yaptıklarını kaydetti. Ergün, "Tanıttığımız 30 jest aracı, Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla 3 milyon 382 bin liraya aldık ve ulaşım ağına ekliyoruz. Araçlar Demirci, Akhisar, Gördes, Köprübaşı, Kula, Sarıgöl, Saruhanlı, Selendi, Soma, Turgutlu ilçelerindeki uzak mahallelerde hizmet verecek. 30 aracın dışında 2 yol çizgi kamyonu ve otoyol kurtarma aracını da hizmete soktuk" dedi. 

"SİYASET DEĞİL HİZMET ÜRETECEĞİZ"

Sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını belirten Başkan Ergün, tüm ilçelerde açılış ve temel atmalara start verdiklerini söyledi. Ergün, "Bizler sahadayız. Siyaset değil hizmet aşkıyla vatandaşlarımızın memnuniyeti ve mutluluğu için çalışıyoruz. Bu günlere kolay gelmedik. Ama sıkıntılı günleri geride bıraktık. Manisa halkının güveni ve desteği ile gücümüze güç katıyoruz. Manisalıların emanetini en iyi şekilde gözümüz gibi bakıyoruz" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Karsan firmasının yetkileri araçların temsili anahtarını ve maket arabayı Başkan Ergün'e verdi. Araçlar için pasta kesiminin ardından Başkan Ergün, araçları gezerek inceledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.