Manisa'da Bugün

Manisa'da Şehit ve Gaziler Albümü Çıkarılacak

GÜNDEM

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisalı şehit ve gazilerin resimlerinin yer aldığı bir şehitler ve gaziler albümü çıkaracaklarını bildirdi.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisalı şehit ve gazilerin resimlerinin yer aldığı bir şehitler ve gaziler albümü çıkaracaklarını bildirdi. Bu konuda çalışmaların devam ettiğini belirten Daşöz, albümün şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerine ulaştıracağını söyledi.

Manisa Valiliği, 19 Eylül Gazileri Anma Günü dolayısıyla Manisa Öğretmenevi
'nde gazi, gazi aileleri, yakınları ve şehit ailelerine öğle yemeği verdi. Daşöz, burada yaptığı konuşmada şehit ve gazilerin ülke için canlarını ve kanlarını vermiş kahraman insanlar olduğunu belirterek, " Onlar milletimize, devletimize emanet edilmiş insanlar. Onları mekanları Allah'ın katında ve milletimizin gönlünde en yüce mertebededirler. Bizler onları bağrımıza basıyoruz. " dedi. Gazilen, gazi ve şehit aileleriyle birlikte olmaktan büyük gurur duyduğunu söyleyen Vali Daşöz, " Onlarla her vesileyle biraraya gelmeye gayret ediyoruz. Onların üç derneği var, hepsinin yönetimleriyle yakın ilişkiler içindeyiz. Meclisimiz, devletimiz, hükümetimiz gazilerimizle ilgili son dönemlerde bazı düzenlemeler yaptı. Her il ve ilçede gazilerle ilgili birimler oluşturuldu. Bakanlıklar nezdinde teşkilatlanmalar oldu. Şehit yakınlarımız için istihdam sayısı birden ikiye çıktı. Ayrıca başka Mali düzenlemeler de yapıldı. " diye konuştu.

Programa Ak Parti Milletvekili Muzaffer Yurttaş
, MHP Milletvekili Sümer Oral, İl Emniyet Müdürü Yunuz Çetin ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Doğru da katıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.