Manisa'da Bugün

Mtso'nun Yeni Hizmet Binasının Zemin Güçlendirme Çalışmaları Başladı

GÜNDEM

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) Mimar Sinan Bulvarı üzerinde 3 bin metrekare alana inşa edilecek olan hizmet binasının yapım çalışmalarına başlandı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) Mimar Sinan Bulvarı üzerinde 3 bin metrekare alana inşa edilecek olan hizmet binasının yapım çalışmalarına başlandı.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz
, Meclis Başkanı Tezcan Ödemiş, MTSO yönetim kurulu üyeleri ve inşaat komisyonu üyelerinin katılımıyla okunan dua öncesinde, inşaat çalışmalarının kazasız ve sorunsuz geçmesi dileğiyle kurban kesildi.


840 metrekarelik alanda 2 bodrum katlı, zemin kat ve 4 kat üzerine inşa edilecek olan, ayrıca 801 metre karelik alana 2 bodrum katlı, zemin ve 9 kattan oluşan 210 yataklı kız öğrenci konukevi yapılması planlanan inşaat alanında ilk olarak zemin güçlendirilmesi çalışmalarına başlandı. 75 gün içerisinde tamamlanması planlanan çalışmaların ardından, MTSO'nun yeni hizmet binasının temeli de bu yıl içerisinde düzenlenecek törenle atılması planlanıyor.


Manisa'ya yakışır bir bina yapacaklarını belirten MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, " Manisa'nın prestij yolu olarak görünen Mimar Sinan Bulvarı üzerinde Manisa'ya yakışan prestijli bir bina yapmak üzere çalışmalara başladık. Bugün itibariyle zemin iyileştirme çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızın kazasız, sorunsuz tamamlanması en büyük arzumuz. Bu sebeple de meclis başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve inşaat komisyonu üyelerimiz ile birlikte inşaat alanımızda kurbanımızı kestik ve duamızı ettik. Bu yıl içerisinde de inşaatımızın temelini atmayı planlıyoruz. " diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.